Acasa Actualitate-InternaSocial Furtunile au lăsat mii de gospodării fără curent electric

Furtunile au lăsat mii de gospodării fără curent electric

scris de C.P.
9 afisari

Vântul puternic a doborât duminică seara cinci stâlpi de electricitate în judeţul Dâmboviţa, unde s-au produs şi inundaţii în urma ploilor torenţiale. De asemenea, peste 3.000 de consumatori din 11 localităţi din judeţele Argeş, Vâlcea şi Mehedinţi au rămas fără energie electrică.

Furtună în Bucureşti. Mai multe persoane rănite, pagube materiale

(foto: newsbv.ro)

Datele furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa arată că un drum comunal din localitatea Crângurile era blocat duminică seară după ce cinci stâlpi de electricitate au căzut pe carosabil din cauza vântului puternic.

Echipele de pompieri s-au deplasat la faţa locului şi au intervenit pentru eliberarea carosabilului. Comuna Crângurile nu este singura afectată de furtună. În oraşul Găeşti a plouat torenţial timp de câteva zeci de minute, timp în care o casă şi o curte au fost inundate.

Judeţul Dâmboviţa s-a aflat, duminică seară, sub avertizare cod galben de ploi torenţiale.

Ploile puternice au afectat şi 11 localicăţi din Argeş, Vâlcea şi Mehedinţi, unde peste 3.000 de consumatori au rămas fără energie electrică

Datele anunţate de secretarul de stat în Ministerul Economiei, Maricel Popa, arată că fenomenele meteorologice au afectat în totalitate trei linii de medie tensiune, cu 117 posturi de transformare, din judeţele Argeş, Vâlcea şi Mehedinţi.

3.489 de consumatori din localităţile Rucăr (judeţul Argeş), Slasoma, Padina, Vlădaia (Mehedinţi), Brezoi, Câineni, Racoviţa, Băişoara, Titeşti, Perişani, Slătioara şi Mateeşti (Vâlcea) au rămas în total fără energie electrică.

Maricel Popa a ţinut să precizeze că până luni dmineaţă, localităţile afectate vor fi realimentate cu energie electrică, 15 echipe fiind trimise pe teren pentru remedierea defecţiunilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult