Acasa Actualitate-InternaSocial Galați: Explozie ȋntr-un bloc. Peste 20 de garsoniere avariate

Galați: Explozie ȋntr-un bloc. Peste 20 de garsoniere avariate

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Două persoane au fost rănite, iar aproximativ 25 de garsoniere au fost avariate, în urma une explozii care a avut loc, vineri, 6 decembrie, într-un bloc de locuinţe din cartierul gălăţean Micro 19.

Galați: Explozie ȋntr-un bloc. Peste 20 de garsoniere avariate (foto:tion.ro)

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, au anunțat, potrivit mediafax, cǎ explozia s-a produs vineri dimineaţă, iar primele informaţii arată că motivul este o acumulare de gaze provenite de la o butelie de aragaz. „Două persoane au fost rănite. Una dintre ele are arsuri la membrele superioare şi faţă, iar în al doilea caz victima are mai multe lovituri şi a făcut un atac de panică. În ambele cazuri victimele sunt în afara pericolului şi au fost transportate la spital„, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Potrivit sursei citate, în urma exploziei aproximativ 25 de gasoniere au fost afectate, pagubele fiind diferite de la o locuinţă la alta. Persoanele afectate în urma exploziei din Galați vor fi mutate în mai multe module.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult