Mai multe trenuri au avut intârzieri uriaşe din cauza hoţilor | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaSocial Gara de Nord: Mai multe trenuri au avut intârzieri uriaşe din cauza hoţilor de fier vechi

Gara de Nord: Mai multe trenuri au avut intârzieri uriaşe din cauza hoţilor de fier vechi

scris de Z.V.
7 afisari

Aproximativ 20 de trenuri care urmau să ajungă sau să care trebuiau să plece din Gara de Nord au întregistrat întârzieri cumulate de peste 600 de minute.

tren

Mai multe trenuri au avut intârzieri uriaşe din cauza hoţilor de fier vechi

Puratătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brâzan a anunţat, sâmbătă, 6 octombrie, pentru Agerpres, că „mai multe componente feroviare au fost sustrase noaptea trecută între staţiile Buftea şi Periş, de persoane neidentificate”, astfel că toate trenurile către Gara de Nord din această dimineaţă au avut întârzieri. Întârzierile trenurilor, unele sosite dinspre Moldova sau Ardeal au depăşit 600 de minute.

Reprezentatul CFR SA a adăugat că în prezent, echipele de intervenţie sunt la faţa locului şi desfăşoară lucrări pentru înlocuirea componentelor sustrase, astfel încât traficul feroviar să fie reluat în condiţii de siguranţă. Oana Brânzan a precizat că „În acest moment, trenurile circulă la cale liberă între Buftea şi Periş. Cale liberă înseamnă că pe porţiunea respectivă, între Buftea şi Periş, trenurile sunt puse în circulaţie pe rând după verificarea pe teren a aparatelor de cale”.

4 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-10-2012 - 20:48

Cum adica 500/600de minute intarziere la CFR !Ro.manasii si au schimbat orientariile ? Pina acusica se furau caciulile, si acum se trece la sine, fire si relee !Vremuri grele !

pelinel 07-10-2012 - 11:02

CU PESCARASU, CARMEN POPESCU, MIU ELENA ETC. O SA SE FURE SI TRENURILE IN INTREGIME CAT DE CURAND.

Lupu Ardelean 08-10-2012 - 08:05

Ce spune statistica, mai sunt alte state membre in UE in care cetatenii fura „componente feroviare”? Cum e in Italia, doar si acolo sunt un milion de romani?

vic 08-10-2012 - 11:26

daca se vrea prinderea hotilor e simplu :fiscalizarea unitatilor de achizitionare a metalelor ,obligarea facturarii ,dotarea cu camere video, case marcat …si e ok.,altfel o dau baietii si pe locomotive ,avioane, etc. PS.aici sint toate auto disparute

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult