Acasa Actualitate-InternaSocial Generalul Wesley Clark ar putea colabora şi cu Sorin Oprescu

Generalul Wesley Clark ar putea colabora şi cu Sorin Oprescu

scris de M.A.
15 afisari

După ce a fost numit consilier special al premierului Victor Ponta, generalul american Wesley Clark susţine că va fi onorat să colaboreze şi cu Sorin Oprescu, după ce a avut o întâlnire cu primarul general al Capitalei.

Generalul Wesley Clark ar putea colabora şi cu Sorin Oprescu

Generalul Wesley Clark ar putea colabora şi cu Sorin Oprescu

Sorin Oprescu s-a întâlnit vineri dimineaţă, la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, cu generalul în rezervă Wesley Clark, fost şef al Statului Major General al Armatei Statelor Unite. Întâlnirea celor doi oficiali a avut ca subiect principal stabilirea unei viitoare colaborări pentru perioada în care generalul Wesley K. Clark se va afla în România, în calitate de consilier special pe probleme de securitate şi strategii economice al primului ministru, se precizează într-un comunicat al PMB.

„Sunteţi binevenit iar vizita dumneavoastră aici mă onorează mai ales că aţi fost şi sunteţi o legendă a poporului american. Bucureştiul este un oraş cu peste două milioane de locuitori, iar în acest moment, sunt înmatriculate în Capitala nu mai puţin de 1.800.000 de maşini. Municipalitatea caută soluţii permanent, astfel încât să poată asigura o infrastructură rutieră cât mai bună şi un trafic cât mai normal. În ceea ce priveşte dezvoltarea oraşului, singurul motor care funcţionează în acest moment este parteneriatul privat, prin care Municipalitatea a demarat mai multe proiecte de infrastructură. Avem o bună colaborare şi pregătim o serie de proiecte împreună cu compania AECOM. Anul trecut am vizitat şi am reuşit să obţinem o bună colaborare şi consultanţă din partea Poliţiei oraşului New York”, a declarat Sorin Oprescu.

La rândul său, generalul în rezervă Wesley Clark s-a declarat încântat de progresele făcute de Bucureşti în ultimii ani şi şi-a manifestat disponibilitatea în ceea ce priveşte o colaborare viitoare: „Domule primar, sunt încântat să vă cunosc şi vă mulţumesc pentru privirea de ansamblu pe care am reuşit să mi-o creez despre Bucureşti în urma prezentării făcute de dumneavoastră. Este un oraş frumos şi, văzându-l zilele acestea, vă pot spune că arată cu mult mai bine faţă de acum 15 ani când l-am văzut prima dată. Sunt încântat de proiectele dumneavoastră şi vreau să vă asigur că, ori de câte ori vă voi putea fi de folos, va fi o onoare pentru mine să putem colabora”, a declarat Wesley Clark.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult