Acasa Actualitate-InternaSocial Gigi Becali sfideaza “legile omenesti” cand aude de homosexuali

Gigi Becali sfideaza “legile omenesti” cand aude de homosexuali

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Europarlamentarul Gigi Becali a rupt joi, in cadrul unei conferinte de presa, atentionarile primite din partea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) privind declaratiile lui din februarie, cand a spus ca nu va accepta transferul fotbalistului Ivan Ivanov daca este homosexual, informeaza Mediafax.


„Am primit o hartie de la CNCD, de la Asociatia Accept, ca am spus eu ca ‘jucatorul Ivanov, pentru ca am auzit ca e homosexual, nu va veni niciodata la Steaua. Eu am dreptul sa angajez pe cine vreau, cum au si ei, homosexualii drepturi’. Va jur ca ii iubesc pe toti oamenii la fel, indiferent de inclinatiile sexuale. Niciodata nu o sa existe homosexuali la Steaua. Fac o suta de discriminari. Nu vreau sa lucrez cu homosexuali, nu vreau sa-i angajez la mine. Care e problema lor? Sa nu-mi mai trimita mie cu discriminarea. Nu am nimic cu ei, ii respect ca pe toti oamenii numai ca nu vreau sa lucrez cu ei, am ghinion, asta cred eu”, a spus finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, moment in care a rupt hartia primita din partea CNCD.

 

Finantatorul gruparii steliste a precizat ca se ghideaza „dupa Sfanta Scriptura si apoi dupa legile omenesti”. „Daca era angajat si il dadeam afara cand aflam ca era homosexual, da, aveau dreptate. Eu pot sa angajez oameni de numai 1.90, e discriminare pentru ceilalti? Eu pun ce reguli vreau. Si eu la Steaua nu angajez homosexuali. Daca se strecoara vreunul, fara sa stiu eu, nu-l mai dau afara, dar il trimit la echipa a IV-a, ca si acolo avem nevoie. Becali a precizat ca a intrerupt negocierile cu Ivan Ivanov cand a auzit zvonuri privind faptul ca fundasul bulgar este homosexual.

0 comentariu

Zidar 12-07-2010 - 16:54

Oricum, insa, e de laudat ca justitia romana a inceput sa dea de pamint si la pamint cu jigodiile astea de afaceristi ordinari. Ce si-au spus Cucu si cu Horia, lasa-i domnule sa semneze pentru shase etaje ca noi il facem de zece, dupa care, se mai schimba primarul, se mai pierd documentele, si la o adica, nu trebuie sa manince si ei o piine amara? Le dam spaga si noi raminem cu zece etaje. Na, ca li s-a infundat. Acum, cum se mai pot gindi la recurs, cind actele vorbesc negru pe alb, ca au primit aprobare pt. sase etaje si nu pentru zece. Dati cu ei de pamint !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult