Acasa Actualitate-InternaSocial Grav accident pe DN22. Trei morţi, cinci persoane grav ranite

Grav accident pe DN22. Trei morţi, cinci persoane grav ranite

scris de C.F.V.
121 Afisari

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminica seara, în judeţul Constanța, traficul rutier pe DN22 Constanța – Tulcea a fost oprit în zona localității Mihai Viteazu, la kilometrul 146, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.

accident-mihai-viteazuDin primele informatii, toti decedatii se aflau in aceeasi masina, condusa de o femeie. In vehicul se aflau soferita, in varsta de 42 de ani, fiica acesteia, precum si parintii ei. In urma impactului, a decedat soferita, fiica si tatal ei, singura supravietuitoare fiind mama acesteia.
Potrivit Serviciului Judetean de Ambulanta, trei dintre pasagerii din Kalos– soferita, de 42 de ani, fiica ei, de 19 ani si tatal acesteia, de 67 de ani, au decedat. Mama soferitei, in varsta de 62 de ani, a ajuns la spital, cu traumatism toracic si de membru inferior. In BMW se afla tot o familie: tatal, in vasta de 48 de ani, la volan, fiul acestuia, de 17 ani, iubita lui, de 17 ani si alta femeie, de 69 de ani. Toti patru au ajuns, de asemenea, la spital, cu traumatisme multiple.

Un apel la 112 a anuntat, duminica seara, la ora 20,12, ca, la iesirea din localitatea Mihai Viteazu, s-a produs un grav accident rutier. Potrivit Serviciului Judetean de Ambulanta, apelantul a transmis ca exista opt victime: trei ar fi deja decedate, iar alte cinci sunt grav ranite si au nevoie de ingrijiri medicale urgente.

Din primele informatii, doua autoturisme s-au ciocnit foarte violent, iar pasagerii au ramas captivi intre fiarele contorsionate. Se pare ca accidetul s-a petrecut dupa ce soferul unui autoturism Chevrolet Kalos a incercat o depasire, a pierdut controlul volanului si s-a lovit de un BMW care cirucla din sens opus.

Dat fiind numarul mare de victime, dupa numai 6 minute de la apelul prin 112, la ora 20,18 s-a hotarat activarea Planului Rosu de interventie, ceea ce presupune alertarea tuturor fortelor de interventie de la nivelul judetului, de la pompieri, la politie, spitale si prefectura. O a treia masina a fost avariata de bucati rupte din vehiculele care s-au ciocnit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS