Acasa Actualitate-InternaSocial Grav accident rutier în Caraș-Severin. Trei morți și doi răniți

Grav accident rutier în Caraș-Severin. Trei morți și doi răniți

scris de Laurentiu Banches
10 afisari

Un grav accident rutier, soldat cu decesul a trei persoane și rănirea gravă a altor două, s-a produs în dimineața de miercuri, 26 noiembrie, pe DN6, între localitățile Plugova și Bolvașnița din Caraș-Severin.

Grav accident rutier în Caraș-Severin. Trei morți și doi răniți (foto:cityneamt.ro)

Grav accident rutier în Caraș-Severin. Trei morți și doi răniți (foto:cityneamt.ro)

„Un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR. În urma accidentului au rezultat cinci victime, dintre care trei persoane au decedat, iar alte două au fost rănite grav, toate aflate în autoturism”, a declarat, purtătorul de cuvânt al Inspectortaului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin, Ancuța Chețan, pentru Agerpres. Pentru descarcerare, a acționat Departamentul de Pompieri Orșova, cu două echipaje, iar primul ajutor medical și transportul răniților la spital au fost asigurate de către Serviciul Județean de Ambulanță Caraș-Severin.

TIR-ul este înmatriculat în Bulgaria, iar șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii sunt la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului. Inițial, traficul a fost blocat, dar în prezent se circulă alternativ, pe un singur sens.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult