Acasa Actualitate-InternaSocial Grevă la CFR. Vezi când nu vor circula trenurile

Grevă la CFR. Vezi când nu vor circula trenurile

scris de D.S.S.
5 afisari

Trenurile nu vor circula, miercuri, între orele 7.00 şi 9.00, deoarece sindicaliştii de la CFR Călători şi CFR Infrastructură nu au ajuns la un acord cu reprezentanţii companiilor feroviare în urma discuţiilor de marţi privind încheierea contractelor colective de muncă.

Greva la CFR

Greva la CFR

Discuţiile de marţi au durat aproximativ şapte ore, dar nu au schimbat decizia sindicaliştilor de a declanşa greva de avertisment, a declarat preşedintele Federaţiei Mişcare – Comercial, Gheorghe Frăţică.

Feroviarii anunţau săptămâna trecută o grevă de avertisment, urmând ca trenurile să nu circule timp de două ore. Preşedintele Federaţiei Mişcare – Comercial, Gheorghe Frăţică, declara, pentru Medi, că acţiunea de protest a fost decisă, joi, în cadrul Consiliului Naţional al organizaţiei. Protestul era motivat de faptul că nu au fost semnate contractele de muncă la CFR Călători şi CFR Infrastructură. Miercuri va fi dezbătută şi votată moţiunea de cenzură intitulată „Codul Boc – salarii mici, şomaj mare, firme falimentate”, depusă de opoziţie la adresa Guvernului pentru Codul Muncii. Moţiunea a fost citită, în 9 martie, în Parlament.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult