Acasa Actualitate-InternaSocial Greva la metrou pe data de 18 martie

Greva la metrou pe data de 18 martie

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Sindicalistii de la metrou au hotarat sa intre in greva pe data de 18 martie, in contextul in care Curtea de Apel Bucuresti a decis ca greva angajatilor Metrorex, din luna noiembrie 2009, a fost legala, informeaza Mediafax. Anuntul a fost facut de Ioan Radoi, presedintele Uniunii Sindicatelor Libere Metrou.

0 comentariu

alex1no 09-07-2010 - 11:41

Nu ai dreptate domnule,eu sunt din Chisinau si vad cu ochii mei ce face domnul Prim-ministru,Vlad Filat este cel mai bun premier pe care l-am avut vreodata.Nu se arunca in extremitati si munceste pentru popor.Noi suntem acum in sitiatia in care nu putem condamna comunismul,daca facem acesta cu siguranta democratii nu mai ramin la guvernare.Voi nu stiti cu cite probleme ne ciocnim aici in Republica Moldova si va este usor sa criticati.

Ghimpu singur e vinovat ca se arunca in extreme si inafara de Romania si condamnare nu mai are nici o grija,insa oamenii acum sufera din cauza inundatiilor si saraciei.

Daca nu stii ce se intimpla aici,mai bine nu vorbi!!!

Stefan 09-07-2010 - 11:48

Marius e super super superb, si stie foarte bine ce vorbeste. Ce tot te smiorcai cu inundatiile de-acolo? Si la noi nu sunt inundatii? Marius are dreptate, Filat e o jigodie filorusa. Da, trebuie condamnat comunismul si ce-a facut el din Moldova noastra de dincolo de Prut. Rusii trebuiesc aruncati afara din Transnistria, pentru ca apoi sa le-o dam la bot ruscalailor de-acolo iar peste vreo doi ani sa ne luam teritoriile inapoi si sa refacem Romania Mare. Daca nu vrei, tot aia e, ca tot asta se va intimpla. Ia-l pe Filat si carati-va in Cuba daca nu va convine. Hai, mucles si caramba.

basarab 11-07-2010 - 09:53

Marius are dreptate, Filea se avinta dupa putere si a uitat de promisiunile pe care le-a facut. Prietenia asta cu rusia nu ne va aduce departe, ori acuma rupem cu rusii ori niciodata.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult