Acasa Actualitate-InternaSocial Guvernul pregăteşte de 1 Mai patru zile de vacanţă

Guvernul pregăteşte de 1 Mai patru zile de vacanţă

scris de A.B.
1 afisari

Bugetarii s-ar putea bucura, pe 30 aprilie, de o zi liberă. Executivul a discutat în şedinţa de Guvern posibilitatea ca bugetarii să nu lucreze pe 30 aprilie, pentru a le prelungi astfel minivacanţa de 1 Mai.

1-mai-pe-litoral

foto: pinkgirl.ro

Vestea cea bună va veni însă abia săptămâna viitoare, Executivul urmând să ia o decizie privind ziua de 30 aprilie.

„Guvernul a discutat în şedinţa de azi posibilitatea ca ziua de 30 aprilie să fie liberă pentru bugetari, urmând să fie recuperată ulterior. A fost o discuţie de principiu, o decizie urmând să fie luată în şedinţa Executivului de săptămâna viitoare”, a declarat Bogdan Oprea, purtatorul de cuvând al MDRT.

Bugetarii sunt liberi marţi, 1 mai, şi dacă nu ar lucra nici luni, 30 aprilie, ar avea patru zile libere consecutive.

„MDRT susţine această iniţiativă, pentru că ar duce la creşterea circulaţiei turistice de 1 mai şi la un număr mai mare de zile petrecute de turişti în staţiuni”, a adăugat Oprea.

În minivacanţa de patru zile, potrivit estimărilor Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), peste 25.000 de turişti români vor merge pe litoral, un număr apropiat de cel înregistrat anul trecut.

Mamaia, Eforie Nord, Neptun şi Vama Veche sunt printre preferatele turiştilor.

1 comentariu

congolezu'din Katanga 18-04-2012 - 18:36

„Liber” la zile libere ca, doar ne-am facut planul !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult