Acasa Actualitate-InternaSocial Guvernul suplimentează cu 100 milioane de lei bugetul primăriilor

Guvernul suplimentează cu 100 milioane de lei bugetul primăriilor

scris de C.S.
6 afisari

Guvernul a decis să suplimenteze bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, cu 100 milioane de lei. Banii vor fi alocați din Fondul de Rezervă Bugetară, fiind dedicați primăriilor din întreaga țară.

Primăriile vor primi fonduri suplimentare de 100 milioane de lei pentru lucrări locale.

Hotărârea a fost luată în ședința de ieri a Executivului, care încearcă, astfel, să stimuleze accelerarea lucrărilor realizate de primării la nivel național, sub Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

În mod uzual, potrivit legislației în vigoare, accesarea Fondului de Rezervă Bugetară se poate face doar pentru finanțarea unor proiecte urgente și a unor cheltuieli complet neprevăzute. Guvernul a aprobat, însă, recent o derogare de la această regulă.

Fondurile nu vor ajunge direct în buzunarele primarilor, ci vor fi decontate exclusiv prin intermediul unor seturi precise de documente justificative, care trebuie înainte periodic de unitățile administrative din teritoriu.

3 comentarii

UnUL 12-12-2013 - 17:44

Normal : așa se cumpără voturile.

pathfinder 12-12-2013 - 17:48

Iar iti fura nick-ul.

UnUL 12-12-2013 - 17:47

Normal : așa se cumpară voturile la PDL.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult