Acasa Actualitate-InternaSocial Harghita: Pistol folosit pentru a opri un scandal între 20 de persoane

Harghita: Pistol folosit pentru a opri un scandal între 20 de persoane

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Un poliţist din judeţul Harghita a fost nevoit să tragă cinci focuri de avertisment pentru a calma o încăierare în care erau implicate 20 de persoane.

Focuri de arma au fost folosite pentru a calma un scandal izbucnit in Harghita

Poliţiştii din Praid, judeţul Harghita, au fost solicitaţi în noaptea de vineri spre sâmbătă să aplaneze o neînţelegere îzbucnită între mai multe familii, conform purtătorului de cvuânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip. Cele cinci focuri de armă au fost trase, două în pământ şi trei în aer, în momentul în care un bărbat de 39 de ani a început să-i ameninţe pe poliţişti şi s-a îndreptat către aceştia cu intenţia de a-i agresa.

Bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, a fost încătuşat şi dus la sediul Poliţiei municipale Odorheiu Secuiesc, unde un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria din localitate a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore. Potrivit mediafax, în funcţie de rezultatele cercetărilor procurorului, magistratul va decide dacă vor mai fi reţinute şi alte persoane. Gheorghe Filip a precizat că în această anchetă vor fi audiate persoanele implicate în scandal şi martorii la incident.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult