Acasa Actualitate-InternaSocial Herăstrăul se pregăteşte de 1 mai: Plimbări gratuite pe lac

Herăstrăul se pregăteşte de 1 mai: Plimbări gratuite pe lac

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

În zilele de 30 aprilie şi 1 mai vizitatorii parcului Herăstrău se vor putea plimba gratuit cu vaporaşele pe lac.

Plimbari gratuite cu vaporsae pe Herastrau (foto:vaporase.forumotion.net)

Conform unui comuncat al Adiministraţie Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti remis de Mediafax, bucureştenii se vor putea plimba pe Lacul Herăstrău cu cinci vaporaşe a căror capacitate totală este de 430 de locuri. Astfel, între orele 10:00-20:00 bucureştenii se vor putea îmbarca de la Debarcaderul Central,în zilele de luni şi marţi, fără a mai plăti vreo sumă de bani, la bordul uneia dintre navele Aurora, Băneasa, Bucur, Dâmboviţa sau Otopeni.

De la acelaşi debarcader, între orele 10:00 şi 19:00, locuitorii capitalei şi turiştii vor putea să închirieze una dintre cele 36 de hidrobiciclete şi 50 de bărci cu rame. Numărul acestora urmează să fie suplimentat în următoarele săptămâni, iar pasionaţii de astfel de activităţi trebuie să bărcile cu rame şi hidrobicletele cu două locuri vor putea fi închiriate luni şi marţi la preţul de 5 lei pentru o oră, în timp ce hidrobicicletele cu 4 locuri vor putea fi închiriate pentru 15 lei pe oră.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult