Hunedoara: Un elev de 13 ani a fost înjunghiat de un coleg | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaSocial Hunedoara: Un elev de 13 ani a fost înjunghiat de un coleg de clasă

Hunedoara: Un elev de 13 ani a fost înjunghiat de un coleg de clasă

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Un elev în clasa a VII-a la Şcoala Generală din localitatea Brănişca din judeţul Hunedoara a fost rănit cu un cuţit de un coleg de clasă cu probleme psihice.

cutit

Hunedoara: Un elev de 13 ani a fost înjunghiat de un coleg de clasă cu probleme psihice

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu a declarat pentru mediafax, miercuri, 26 septembrie că că poliţiştii au început cercetările împotriva copilului care şi-a înjunghiat colegul, sub acuzaţiile de lovire şi port ilegal de cuţit. Cercetările au început după plângerea depusă de directoarea şcolii din Brănişca, prin care sesiza că un elev de 13 ani şi-a înjunghiat un coleg. Elevul înjunghiat are răni superficiale, care nu îi pun viaţa în pericol.

Totodată, primarul comunei Brănişca, Teodor Lazăr, a confirmat incidentul, precizând că agresorul are probleme medicale, având un certificat de handicap. Copilul face parte dintr-o familie dezorganizată şi este cercetat în mai multe dosare penale pentru furt. Din primele informaţii se pare părinţii copiilor din localitate ar fi cerut de mai multe ori ca inculpatul din acest caz să nu fie primit în şcoală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult