Acasa Actualitate-InternaSocial Hunedoara: Un polonez a înjunghiat șoferii unui autocar și s-a sinucis

Hunedoara: Un polonez a înjunghiat șoferii unui autocar și s-a sinucis

scris de C.S.
7 afisari

Un turist polonez aflat într-un autocar cu 18 pasageri i-a atacat, duminică după-amiază, cu un cuţit pe cei trei şoferi ai autovehiculului care se deplasa în judeţul Hunedoara, după care agresorul a fugit, apoi s-a sinucis.

Un polonez a înjunghiat șoferii unui autocar și s-a sinucis.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, comisarul Bogdan Niţu, a declarat că turistul polonez călătorea cu un autocar în care se mai aflau 18 pasageri şi trei şoferi, pe ruta Amsterdam – Bucureşti. La un moment dat, în localitatea Ohaba, cetăţeanul polonez în vârstă de 30 de ani i-a atacat cu un cuţit, fără un motiv aparent, pe cei trei şoferi ai autocarului, provocându-le răni. Ca urmare a atacului, şoferul aflat la volan a oprit autovehiculul. Potrivit comisarului Bogdan Niţu, polonezul a coborât apoi din autocar şi a încercat să fugă, fiind urmărit de două persoane. Ulterior, el s-a înjunghiat în stern cu cuţitul cu care i-a rănit şi pe şoferi.

Echipele de prim-ajutor ajunse la faţa locului au acordat îngrijiri medicale celor trei şoferi şi au încercat să îl resusciteze pe cetăţeanul polonez, însă fără rezultat, în final fiind declarat decesul. Viaţa celor trei şoferi nu a fost pusă în pericol, a afirmat sursa citată.

Autocarul şi-a continuat drumul până la sediul IPJ Hunedoara, unde, în prezent, pasagerii dau declaraţii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult