Acasa Actualitate-InternaSocial Ia uitaţi-vă cum vine Primăvara! Prognoza Meteo până joi

Ia uitaţi-vă cum vine Primăvara! Prognoza Meteo până joi

scris de Roland Catalin Pena
8 afisari

Temperatura aerului creşte treptat de la o zi la alta, iar maximele termice vor ajunge de miercuri la 17…18 grade în sud-vestul ţării.

Vremea de marti pana joiVineri însă sunt prognozate maxime ce vor atinge şi 20 de grade, dar dimineţile rămân relativ reci.

Marţi în vest şi în centru sunt condiţii să apară ceaţa de dimineaţă, însă pe timpul zilei soarele se anunţă generos pentru cea mai mare parte din ţără. În regiunile sudice, tot în prima parte a zilei norii mai stau adunaţi, iar pe ici pe colo lasă şi câţiva stropi de ploaie. Vântul pierde din putere, dar în Dobrogea mai are ceva intensificări. Temperatura aerului creşte uşor, însă la amiază aşteptăm valori normale pentru data din calendar, între 7 şi 13 grade.

În Bucureşti norii mai acoperă temporar cerul şi astăzi, dar lasă loc şi câtorva raze de soare mai ales după prânz. La amiază meteorologii prognozează maxim 12 grade.

La amiază sunt aşteptate 7 grade la Miercurea Ciuc, 9 grade la Braşov, 11 la Sibiu şi 12 grade la Oradea şi Timişoara.

În Moldova se anunţă o zi însorită. Se mai încălzeşte, însă prin nord, mai ales după prânz se adună norii. Şansele de ploaie însă rămân reduse. Vântul suflă cel mult moderat, iar la amiază vor fi 8 grade la Suceava, 10 grade în Bacău, 11 grade la Iaşi, Focşani şi Galaţi.

Miercuri procesul de încălzire continuă în majoritatea zonelor ţării. La amiază termometrele măsoară de la 9…10 grade în Bucovina şi estul Transilvaniei, până la 16…17 grade în Câmpia Română.

Miercuri ne vom bucura de vreme frumoasă şi în Capitală. Nori trecători mai acoperă soarele, dar la amiază sunt 15….16 grade.

Joi norii se risipesc în aproape toată ţara. La amiază meteorologii prognozează între 11 şi 17 grade. Vântul suflă slab până la moderat, însă trecător mai are unele intensificări.

În Bucureşti joi se anunţă o zi senină şi caldă. Maxima zilei va atinge din nou 15…16 grade.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult