Acasa Actualitate-InternaSocial Iacob-Ridzi are o infectie la maduva

Iacob-Ridzi are o infectie la maduva

scris de Ziua Veche
10 afisari

Deputatul PDL Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului, este internată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, cu o infecţie legată de măduva osoasă.


Purtătorul de cuvânt al Spitalului, doctorul Bogdan Popescu a confirmat că Monica Iacob-Ridzi este internată de vineri, la secţia Hematologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, anunţă Mediafax. Deputatul are o suferinţă la măduva osoasă, acutizată din cauza unei infecţii, potrivit medicului. Acesta nu a făcut alte precizări privind starea fostului ministru al Tineretului şi Sportului.

0 comentariu

Pribeagul 11-09-2010 - 15:48

Un raspuns la un post anterior, sper sa nu deranjeze:

Ptui drace,

Ce faci Nicule, oltean istet, l-ai pacalit si ai scapat din caldarea lui Scaraotichi sau, te pomenesti, i-ai luat locul si ti-ai luat liber! Ai venit pe forumul zv sa vezi ce-ti mai fac vechii colaboratori si pretini? Ti-ai dat seama cred ce atmosfera calduroasa-i pe aici cind vine vorba de tine, ai ramas la fel de adulat si diezmierdat ca intodeauna, din pingelica nu te mai scot, decit ca sa-ti zica ceva cu si mai multa afectiune.

Te asigur ca desi ai plecat asa orecum pe neasteptate – legat de fel de situatii, romani iti mentin vie amintirea.

De exemplu salamul tau cu soia a ajuns o marfa foarte apreciata, mai mult a facut pui, avem acum sunca, unt, pate etc, toate pe baza de soia, materie prima cu o sumedenie de caliati. Mai mult un roman roman, Ratiu, candidat la presedintie, n-a fost ales pentru ca cica n-a mincat salam cu soia, spre deosebire de pupilul tau, Iliescu.

Deasemenea poti sa fi mindru de membrii de partid, pe care te-ai bazat si ti-au fost sprijin de nadejde. Se povesteste ca unul de pe la Europa Libera, in anii ’90, a venit in tara sa vada cum s-a materializat influnta propagandei facute de la postul respectiv. S-a dus la o multinationala sa vada cum se fac angajarile. A constatat ca prima intrebare pe chestionar era: ai fost membru de partid? Cu cei care raspundeau da se statea de vorba mai departe, ceilati erau trimisi la plimbare. Contrariat, a intrebat de ce. I s-a raspuns ca fostii membri de partid sunt in general muncitori deosebiti, pe cind ceilalti rar si nu mai merita sa piarda vremea cu ei. Datorita acestei politici, s-a ajuns la un moment dat ca toti candidatii sa spuna ca au fost membri de partid.

Pribeagul 11-09-2010 - 15:50

Ai aflat desigur ca de maretele tale realizari s-a cam ales praful. Cine s-ar fi asteptat ca romanii sa creada atit de mult in celebrele tale lozinci: totul prin si pentru popor si totul este a poporului. Macar de-ar fi fost aceste lozinci originale. Nu-s. Acum citeva zile zv a descoperit ca Theodore Parker a fost cel care scria in 1850 „O democratie este guvernarea poporului, de catre popor si pentru popor”. Dar te intelegem: mereu ai avut o slabiciune pentru capitalistii americani. Nenorocirea este ca strins uniti in cuget si simtiri, asa cum tot ai predicat dela inalta tribuna, poporul prin reprezentantii sai, punind in practica aceste laudabile lozinci, a luat toata sau aproape toata avutia comuna (ce s-a facut in glorioasa Epoca de Aur a Dictaturii de Dezvoltare) si a facut-o praf, pe urma a plecat hai-hui prin Europa sa faca PIB-ul pentru altii sau cei care mai stau pe aici sufla-n drimba si fluiera a paguba. Cei drept, au mai ramas pe aici unii mai bugetari sau care sug de la buget si se pling ca nu-s bani de salarii si pensii; mare galagie fac aceia carora unul, tot mic si dat dracu’, vrea sa la ia pensiile si salariile nesimtite.

Romanii nu mai stau la cozi ca altadata, cind asteptind trufandalele cu care-i ospatai sau stind sub patura in frig si flaminzi iti ridicau imnuri de slava; acum, datorita binfacerilor actuale cu care sunt coplesiti, intra in relatie directa cu divinitatea si-si iau zborul de pe terasele blocurilor.

In ceea ce priveste realiarile tale propagndidtice poti sa fi mindru. Urmasii fostilor cominternisti, camarazii si tovarasii tai de idei uitind de ranchiuna pe care o aveau pe tine ca i-ai cam furat lui Apostol scaunul, care, zic ei, pe drept i se cuvenea, au dat sfora-n lume si vor sa ne convinga si pe noi ca cel mai tare in impunerea si raspindirea comunismului si a binefaerilor lui ai fost tu; Lenin, Stalin, armata sovietica, Dej au fost copilasi nevinovati, tu ai facut totul, ca de obicei.

Pribeagul 11-09-2010 - 15:52

Ce mai, in glorificarea maretele tale realizari, te-au intrecut cu mult!

Deasemenea afima si recunosc ca aceasta glorie-i revine si poporului roman care, conform propagandei lor neinteresate, este cel mai mioritic, traditional, crestin si comunist neam dintre neamurile lumii. Putem afirma ca datorita muncii neobosite a acestor raspinditori si semanatori de adevaruri, din nou, ca de multe ori in istorie, poporul roman este… cel mai cel.

In rest, totul este bine, daca mai avem ceva probleme sunt nesemnificative, cum este, de exemplu, urmatoarea:

#2 boc nu traieste in Romania — mogorocea 07-09-2010 12:14

in ritmul in care se desfiinteaza locuri de munca si la stat si la privat,unde dracu’sa mergem sa muncim?Sunt fara loc de munca din luna mai nu am nici ajutor de somaj,iar sotia este si ea in somaj din iunie.Trimit zilnic cv. pe net,DE4LUNI si nimic.Am 49 de ani,iar sotia 46.Cum imi gasesc eu si sotia de lucru la varsta asta in jud. Hunedoara unde traim?Cine ne mai ia pe noi la munca oriunde in tara asta la varsta asta?De ce fel de protectie avem noi parte ca cetateni romani suverani cum spune Constitutia?Domnii de la guvernare nu fac altceva decat sa extermine poporul roman si pentru asta istoria si viitorul ii va pune la locul cuvenit si ii va condamna la ca pe Ceausesti si pe cei ce au chinuit si subjugat in trecut poporul roman!

Hai, pa!

caramache 11-09-2010 - 20:28

…. iar te-am prins cu mata’n sac de habarnamist nelist sanepidist. Grosane, neicusorule, Sergio Leone a facut DOUA, DOU bre Grosane, filme care care au titlul incepand cu „Once upon a time in…” primul avand „West” in coada si celalat avand „America” in coada. Daca erai onest si profesionist aminteai lucrul acesta, dar cum esti un sfertodoct ciolanar fripturist evident ca nu ai despre acest mic amanunt. Interesant este si faptul ca nu sufli un cuvant ca pe raul din „America” il chema Aaronson – Robert De Niro, iar pe raul din „West” il chema Frank – Henry Fonda. Ghinionul tau ca acu’ vreo trei saptamani am vizionat pe ala cu „West” si ma mirai ce avea de-a face Mafia cu Claudia Cardinale din film
dupa cum afirmi tu doct de sfertodoct. Asa ca facui om mica googaleala si vazui a lui Grosan gogomaneala.
P.S.
Ti-amintesti Grosane de tampenia aia antologica pe care ai senmnat-o in Ziua disparuta despre Normele literare ale Comunitatii Europene ( sau un titlu similar ) ?

oblioo 12-09-2010 - 01:19

Stenogramele lui Ceausescu:

Dupa cutremurul din 1977:
„Să ştiţi că dacă demolăm tot Bucureştiul, va fi frumos. Am fost aici vis-a-vis unde este blocul acesta, cu sportul. Acesta trebuie mutat la 23 August. Ce fel de sport este acesta? Toţi trebuie mutaţi rapid acolo. Nu se poate una ca asta.”

Despre Paul Goma:
Tovarăşii mi-au spus: „Am mai înregistrat, ştim noi câte ceva”! Nu se poate să stăm aşa; s-a introdus un spirit nu ştiu cum dracu să-l numesc, dar parcă sunt nişte protopopi la interne. (…)
Problemele umanismului revoluţionar, presupun inclusiv măsuri ferme împotriva oricăror manifestări duşmănoase care lovesc în interesele poporului, ale clasei muncitoare. (…)”
«Dacă vor să-i bată, să-i bată»
“Trebuie loviţi, propriu-zis, fără cruţare (continua Ceauşescu). (…)

Despre decembrie 1989:
„Tov. Nicolae Ceauşescu: Păi nu aşa, dragă! Eu v-am spus ce aveaţi de făcut, dar voi nu aţi făcut aşa. Trebuia să trageţi! Trebuia să trageţi un foc de avertisment şi dacă nu încetau trebuia să trageţi în ei. În primul rând trebuia să trageţi la picioare. Tov. Elena Ceauşescu: Să fi tras în ei, să fi tras la picioare şi cei care cădeau să fi fost băgaţi în beci, ca să nu mai poată ieşi niciodată de acolo. Tov. Silviu Curticeanu: Să tragă!”.
Tov. Nicolae Ceauşescu: De ce n-aţi făcut ce v-am spus eu?! Tov. Vasile Milea: Vă raportez, tovarăşe secretar general, că n-am înţeles acest lucru. Am căutat în toate regulamentele militare şi nu am găsit nicăieri prevăzut că armata trebuie să tragă în popor. Tov. Nicolae Ceauşescu: Dar eu ce v-am spus vouă?! Tov. Tudor Postelnicu: Noi aşa am înţeles, dar vom face cum ordonaţi dumneavoastră. Tov. Nicolae Ceauşescu: Ştii cum ai procedat tu, Milea: aşa cum ai trimite pe front trupe neînarmate ca să fie decimate de duşman. Ştiţi ce meritaţi voi? Să fiţi puşi în faţa plutonului de execuţie”.

un crestin 12-09-2010 - 05:11

PRIBEAGUL

Pe drumul şerpuit,
Flămând şi hemesit,
Din meleag în meleag
Se mişcă un pribeag.

Picioarele umflate
Şi trăsături brăzdate,
Puţin adus din spate
De grijile purtate.

Ducând greaua povară
Trece din ţară-n ţară
Legal şi nelegal
Muncind ca un hamal.

Ici-colo prigonit,
Minţit şi izgonit,
Precum un osândit
Îşi duce crucea umilit.

Ar face cale-ntoarsă,
Dar cui de el îi pasă?
Şi pribegeşte bietul
Ajuns numai scheletul.

Intunericitu 12-09-2010 - 05:20

Bush & CIA sunt vinovati de genocid. Lasa-l pe Ceausescu in pace si uita-te la kkt-ul din America.

Axon 12-09-2010 - 05:24

Cred ca stiai chestia asta, de la rudele tale. Nu-i pune in carca lui Ceausescu prostia voastra.

oblioo 12-09-2010 - 05:58

Romanii s-au prins cum vine treaba. Da-le la romani 3,4,5,6 ani de „prosperitate”, cu haos care convine si pe care-l numim democratiei, dupa care pune-i sa se unga la fund si sa achite 20 de ani imprumutul, sub conducerea unui „patriot”, pur si dur….

oblioo 12-09-2010 - 06:09

Acum, voi veti fi victimele si veti pune capul pe butuc, iar noi vom fi calaii. Rolurile se inverseaza. Ce a fost nu va mai fi !!!

Axon 12-09-2010 - 06:09

Amesteci lucrurili, fara logica. Bag s’ama ca tu esti unul din „opozitie”, probabil un profitor de la PNL, pe cand sunt total independent. Aven „nemultumiri” de natura diferita. Eu ma lupt pentru supravietuire, iar tu urmaresti sa ajungi la ciolan.

Pribeagul 12-09-2010 - 18:45

dedicatia ta este interesnta, dar:

1. Nu-i cazul meu. Eu, duminicile, ma duc la biserica, si-mi face multa placere sa ma duc, cu o floare, la mormintele strabunilor, in cimitirul de la bisericuta din deal, din satul de pe deal.
Am dorit sa vin in tinutul meu natal si nu l-am parasit.
Din pacate, nepoti si nepoti – nu-i mai gasesc pe linga parintii lor cind ma duc in vizita la ei.
Mi’e greu sa recunosc, sa stiu, ca n-am fost in stare sa-i tin pe linga mine, linga noi, ca nu m-am ridicat la inaltimea parintilor mei.

Mi-e sufletul pribeag!

2. Nu-i genul meu. Prefer ceva cam asa:

George Bacovia: Pastel

– Adio, pică frunza
Şi-i galbenă ca tine, –
Rămâi, şi nu mai plânge,
Şi uită-mă pe mine.

Şi s-a pornit iubita
Şi s-a pierdut în zare –
Iar eu în golul toamnei
Chemam în aiurare…

– Mai stai de mă alintă
Cu mâna ta cea mică,
Şi spune-mi de ce-i toamnă
Şi frunza de ce pică…

sau:

http://www.trilulilu.ro/ancu86/63a1405ac8c3a6

Europeanuul 15-09-2010 - 06:33

Magistratii ar trebui schimbati cu generatia tanara , care nu are legatura cu organizatiile corupte a fostei nemnclaturi peceriste, formate in asa zisa „perioada de tranzitie” dupa anii 90.

Enterol 15-09-2010 - 06:47

Baiete, iar te cufurisi pe forum !

taras 15-09-2010 - 09:49

westernuri spaghetti banale la tine in bucatarie poate. westernurile lui Sergio Leone sunt capodoperele genului. habarnist cu aere de competent.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult