Acasa Actualitate-InternaSocial Iadul de la Institutul Marius Nasta (galerie foto)

Iadul de la Institutul Marius Nasta (galerie foto)

scris de Matei Iliescu
198 afisari

Pacient sau aparținător te înfiori de cum intri pe poarta spitalului Marius Nasta. Oare cum este posibil ca într-o capitală europeana, un spital important în vindecarea bolilor pneumologice să fie într-o stare deplorabilă, așa cum se poate observa din imagini.

Condițiile de igienă nu sunt conforme, iar pacienții au șanse mari să se îmbolnavească mai rău, decât să se facă bine. Saloanele unde sunt cazaţi pacienţii au pereții plini de igrasie, păianjeni, iar patul pare murdar, dar nu este murdar, este foarte vechi, mobilierul vechi, lenjerii murdare și pereți scorojiți, toaletele greu de descris.

Curtea spitalului este total neîngrijită, iar băncile unde bolnavii ar putea să mai ia o gură de aer sunt rupte sau putrezite.

Bolnavii de TBC şi cei cu alte afecţiuni pneumologice sunt internaţi în saloane învecinate, iar cei cu afecţiuni încă neconfimate sunt puşi la un loc cu cei care suferă de tuberculoză și uneori și câte doi în același pat, ba mai mult, pentru investigații, gen computer tomograf, sunt transportați la alte spitale din Capitală.

Da, bolnavi de TBC transportati în spitalele din București pentru investigații necesare bolilor de plămâni, alături de alâi pacienti…

Poate cineva să răspundă pentru aceste carențe? Este cineva responsabil sau iresponsabil pentru ce se întamplă?

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult