Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE Iaşi, maşină lovită de tren. 9 morţi şi 2 răniţi

UPDATE Iaşi, maşină lovită de tren. 9 morţi şi 2 răniţi

scris de L.M.
1 afisari

UPDATE: Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Iaşi spun că în autoturismul lovit de tren la o trecere la nivel cu calea ferată se aflau 11 persoane, iar în urma impactului nouă dintre acestea şi-au pierdut viaţa, iar alte două au fost transportate în stare gravă la spital.

Iaşi. Patru persoane au murit, iar alte două au fost rănite grav, duminică după-amiază, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren. Alte surse anunţă nouă morţi.

Iaşi, maşină lovită de tren. Mai mulţi morţi şi răniţi

Iaşi, maşină lovită de tren. Mai mulţi morţi şi răniţi

Accidentul s-a petrecut la o trecere la nivel cu calea ferată de la marginea municipiului Iaşi, transmite Mediafax. Surse citate de Realitatea TV vorbesc despre cel puţin nouă morţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, Silvia Bolohan, accidentul a avut loc la marginea municipiului Iaşi, în zona societăţii Antibiotice, la o trecere la nivel cu calea ferată, în autoturism aflându-se şase persoane.

În urma impactului, patru persoane din autoturism au murit, iar celelalte două au fost rănite. „Sunt patru persoane decedate şi doi răniţi. Echipele de descarcerare se află la faţa locului”, a afirmat Silvia Bolohan.

Potrivit acesteia, este vorba despre o trecere semnalizată cu crucea lui Andrei. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD, precum şi poliţişti. Primele cercetări ale poliţiştilor arată că şoferul autotusrimului nu s-ar fi asigurat la trecerea de cale ferată respectivă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult