Acasa Actualitate-InternaSocial Iaşi. Tramvai fără frâne face prăpăd. Un mort

Iaşi. Tramvai fără frâne face prăpăd. Un mort

scris de Roland Catalin Pena
16 afisari

 O persoană a murit şi mai multe au fost rănite la Iaşi, după ce un tramvai a lovit mai multe maşini. 

 

Un tramvai a lovit mai multe masini in Iasi

foto: Ziarul de iasi

Tramvaiul a rămas fără frâne când cobora o pantă şi a lovit în plin mai multe autovehicule, transmite Antena 3.

Accidentul a avut loc în zona „Fundaţie” din Iaşi. Tramvaiul a rămas fără frâne, apoi a deraiat şi a lovit mai multe maşini aflate în trafic.

Accident tramvai deraiat la IasiÎn urma tragediei, o persoană a murit şi a rămas prinsă sub tramvai. Alte cinci persoane au fost rănite, trei dintre ele aflându-se în stare gravă, informează purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Spiridon.

1 comentariu

florin 22-03-2011 - 19:59

ce mai conteaza..taxa auto a fost numai pentru oamenii de rind ca autobuze si tranvaie circula in tot iasul si vrei nu vrei trebuie sa le faci loc daca nu dau peste tinee asta nu inseamna ca nu au prioritate dar da au prioritate la totsi.. de confortulk lor se ocupa huliganii de copii,tigani si betivi care nu stiu cite amenzi sint date pentru stricaciuni cred ca mai bine platesc amenzi oamenii care se grabesc si nu au de unde procura un bilet la viteza decit cei ce le strica asa si merge regia ca pina acuma tranvaele si maxi taxi si autobuzele au fost fabrica de bani pentru cei ce le conduceau era un plafon care se dadea nu cunva sa se inteapa cineva cistigul pe zi era cel putin 3 milioane conducerea oare nu stie nimic?
cred ca pina la urmao sa ramineti de kakat scuze dar este adevarat

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult