Acasa Actualitate-InternaSocial Iaşi: Un militar a încercat să îşi sugrume fosta iubită pe stradă

Iaşi: Un militar a încercat să îşi sugrume fosta iubită pe stradă

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Un bărbat care lucra la Batalionul Lupii Negri, răpus de gelozie, şi-a asaltat fosta iubită pe o stradă din Iaşi, sub privirile îngrozite ale martorilor.

Un militar a incercat sa isi omoare fosta iubita pe o strada aglomerata din Iasi

Femeia de 47 ani se despărţise de militar în urmă cu câţiva ani, dar acesta era încă gelos, astfel că vineri, 15 iunie, acesta a sărit la femeie în plină stradă şi a lovit-o cu un obiect contondent, după care a încercat să o stranguleze. Conform realitate.net, femeia a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi şi deşi se află în stare de şoc şi prezintă răni destul de grave, starea ei este stabilă şi se află acum în afara oricărui pericol.

Bărbatul, fiind speriat de faptul că aproape şi-a omorât fosta iubită, s-a urcat într-un taxi şi a fugit de la faţa locului. Ultimele informaţii arătă că militarul Sebastian Mistreanu, a mers imediat după comiterea faptei la unitatea militară, unde şi-a prezentat demisia. Fostul militar a participat până în anul 2010 la misiuni în Irak şi Afghanistan, ultima evaluare psihologică fiind efectuată în noiembrie 2011, când acesta a trecut testul cu brio.

Sebastian Mistreanu a raportat la unitate faptele petrecute şi şi-a prezentat demisia. Acesta urmează să fie anchetat de Parchetul Miliar din Iaşi şi de locţiitorul comandantului Brigăzii, potrivit rtv.net.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult