Acasa Actualitate-InternaSocial Imbunatatirea economiei Romaniei va creste sansele ca SUA sa elimine vizele

Imbunatatirea economiei Romaniei va creste sansele ca SUA sa elimine vizele

scris de Ziua Veche
4 afisari

 

.Sansele ca Statele Unite sa elimine vizele turistice pentru cetatenii romani vor creste in functie de imbunatatirea situatiei economice a tarii noastre si pe plan mondial, a declarat Consulul General al SUA in Romania, Jim Gray, informeaza Mediafax, citata de Hotnews.ro.


 

Potrivit lui Gray, persoanele care depun o cerere pentru a obtine o viza turistica pentru SUA vor avea o sansa mai mare s-o obtina cu cat situatia economica a Romaniei se va imbunatati, deoarece astfel cei care aplica pentru viza vor putea demonstra ca se vor intoarce in tara la finalul vacantei si nu vor emigra in State. „Cred ca, pe masura ce situatia economica a Romaniei se va imbunatati si se va imbunatati si pe plan mondial, sansele ca tara sa fie inclusa in program vor fi mai bune, pentru ca situatia economica a locuitorilor va fi mai buna, deoarece oamenii vor putea demonstra ca nu vor ramane in Statele Unite, pentru ca au o slujba buna chiar aici si, da, ar fi mai usor sa il convinga pe ofiterul care le acorda vizele„, a spus Gray.

 

0 comentariu

M_D_L 08-07-2010 - 05:54

dar astia din Ardeal sunt cretini de cretini.
Sunt fasonati si dau niste aere din ei, dar au tarate in cap.

ioan 08-07-2010 - 07:04

Se pare ca dv. sunteti singurul roman necretin din spatiul danubiano-pontic! Cred ca cineva ar trebuii sa va expuna la muzeu sunteti un exemplar de exceptie. Ar fi bine sa va puna alaturi de Dl.Boc. Semanati!

M_D_L 08-07-2010 - 07:38

Afla ca nu sunt ca majoritatea romanilor. Sunt o corcitura: 10% gene sarbesti, x% gene ovreiesti, y% gene autohtone, etc. De cand eram copil am fost considerat deosebit de ceilalti. Prost n-am fost niciodata. Nu m-am descurcat din punct de vedere material pentru ca probabil sufar de sisndromul Asperger, ca si fiul meu, care este tare la matematica si la informatica. Eu sunt bun la tehnica.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult