Acasa Actualitate-InternaSocial Imigrantii ocupa locurile libere pe piata muncii din Romania

Imigrantii ocupa locurile libere pe piata muncii din Romania

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Potrivit Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie, străinii care vin la muncă în România provin din Europa de Est, Asia şi Africa de Nord. Aceştia ocupă locuri lăsate libere de românii plecaţi la muncă în străinătate, transmite RRA.


Străinii care sosesc în România provin din Europa de Est, Asia şi Africa de Nord, a afirmat la Cluj şefa misiunii din România a Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie, Cristina Gheorghe Trâncă. „Am văzut migranţi din Republica Moldova, Turcia, ţările arabe şi China care s-au stabilit în România”, a declarat şefa misiunii din România a Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţi. În acest moment, în România există circa 60.000 de migranţi. Cel mai adesea, ele caută o viaţă mai bună.

 

Specialiştii Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie cred că numărul acestora va creşte pe viitor, însă nu semnificativ. De asemenea, ei mai spun că există posibilitatea diversificării ţărilor din care provin aceşti migranţi dar adaugă faptul că, foarte probabil, comunităţile din care provin migranţii deja stabiliţi în România se vor consolida.

0 comentariu

Bergmann 31-07-2010 - 18:08

Dar cum e poporul, e si Biserica Ortodoxa, de lasa-ma sa te las.

Asa se explica de ce nu avem un ideal comun si suntem atat de dezbinati. Romanii nu actioneaza niciodata pentru apararea intereselor colectivitatii din care fac parte. Prefera sa se descurce pe cont propriu, furand, inseland statul, prin tradare, adaptandu-se la orice mizerie, decat sa se lupte pentru o cauza dreapta. De vina este Biserica Ortodoxa, prin modul in care este alcatuita si actioneaza. Popii nu se implica in niciun fel in educarea prostimii, in organizarea sociala si politica. Ei privesc munca lor ca pe o formalitate facuta formal, o smechereala cu behaieli, prin care isi asigura un nivel de trai satisfacator. Catolicii sunt net superiori ortodocsilor, pentru ca biserica lor este bine organizata si militanta.
Religia are un rol determinant in societate, de mobilizare a prostimii in anumite directii. Nu vedeti cat de diferiti sunt pocaitii, desi tot romani sunt ? Ei se ajuta si sunt foarte uniti.
Persoanele inteligente nu au nevoie de misticism, dar din pacate nu reprezinta mai mult de 1% din populatie.

rusu 31-07-2010 - 18:11

Sa citeasca bine, si cat mai multa lume, ce-a scris d-ra Mizumski..A scris bine.

Analistul 01-08-2010 - 11:51

, fara sa inteleaga din propria istorie ca interesul propriu si imediat e marunt si perisabil, iar incrancenarea cu care continuam sa omoram toate caprele vecinilor, fara sa putem sa recunoastem care e de fapt locul nostru.
Rominul asta intzelege ca interesul lui ie marunt si perisabil si nu vrea sa-l inparta cu vecinul lui hotz,mincinos si puturos. In clar text comunistul si capitalistul sunt -puterea- pusa pe jaful prostului singur s-au in banda -iei- au miini mai multe.Vrea ca ,si vecinul lui sa fie patriot, dar nu ie, ca sa vrea el , mai bine speculeza momentul se da cu hotzul cel mai tare din ograda si profita si el sa traiasca bucata lui de viatza tiris, grapis. Sustzi ca ai fost pe aratura altor popore da ai optica deformata. La iei se pote sa fie unitzi ca sunt lasatzi totzi sa profite. Traiesc reci si izolatzi in casele lor dar plasele de protectzie ale statului nu-i lasa sa mora de foame si de nu are tota viatza de lucru.La semnalul -puteri- sunt unitzi in- banda natzionala -si mai fac un jaf in -colonii-pardon in gradina din spatele casei.Convingei pe romani, sa traiasca in banda, si vei obtzine tradare dupa tradare pentru ca apartzin culturii poporelor de unde provin.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult