Acasa Actualitate-InternaSocial Imobilizat la pat, un octogenar a murit ars de viu la Cluj

Imobilizat la pat, un octogenar a murit ars de viu la Cluj

scris de Misu Andrei
163 Afisari

Un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani, imobilizat la pat, a murit în timpul unui incendiu care i-a cuprins casa. Intervenția pompierilor a fost una dificilă, având în vedere temperaturile sub -10°C și accesul dificil către locuința respectivă.

Pompierii din cadrul Gărzii Băișoara și a Detașamentului Turda au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit din localitatea Muntele Săcelului, anunță ISU Cluj.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stingerea incendiilor, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit casa de locuit, cu o suprafață de aproximativ 80mp, cuprinsă în totalitate de flăcări.

„Un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani, imobilizat la pat, nu a putut să se evacueze și a fost surprins de flăcări înăuntrul casei. O femeie, în vârstă de aproximativ 80 de ani, a reușit să se evacueze până la sosirea forțelor de intervenție. Aceasta a fost consultată de către echipajele medicale și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Intervenția pompierilor a fost una dificilă, având în vedere temperaturile sub -10°C și accesul dificil către locuința respectivă. A fost necesară realizarea unui dispozitiv de stingere din furtune pe o distanță de aproximativ 200m și pe o pantă considerabilă. Intervenția pompierilor a împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite, iar cercetările preliminare arată că incendiul a pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător față de materiale combustibile”, arată pompierii clujeni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult