Acasa Actualitate-InternaSocial Împins de un coleg: Elev mort la şcoală

Împins de un coleg: Elev mort la şcoală

scris de M.A.
6 afisari

Un elev de clasa a VII-a de la o şcoală din oraşul doljean Filiaşi a murit, marţi după-amiază, după ce s-a lovit la cap în timp.

AmbulantaDupă ce profesoara a ieşit din clasă doi elevi, ambii de 14 ani, au început să se certe, s-au împins, iar unul dintre ei s-a lovit cu capul de uşa unui dulap.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul, procurorul Magda Bădescu, luni după-amiază s-a primit un apel prin 112 care a anunţat că unui copil de 14 ani de la Şcoala Generală cu clasele I-VIII din Filiaşi i s-a făcut rău la şcoală şi şi-a pierdut cunoştinţa, însă la spital medicii au constat decesul acestuia, transmite Agerpres.

‘Luni după-amiază, în jurul orei 16,25, s-a primit un apel prin 112 prin care a fost anunţat că unui elev de la şcoala din Filiaşi în timp ce se juca în pauza dintre ora a 4-a şi a 5-a cu un coleg s-a lovit la cap şi i s-a făcut rău. În acest moment se fac cercetări pentru a se stabili dacă elevul s-a lovit din joacă sau a izbucnit şi o altercaţie între cei doi copii şi a fost împins. În timpul zilei de astăzi urmează să se efectueze necropsia, iar cel ce-al doilea elev urmează să fie expertizat psihiatric. Deocamdată se fac cercetări pentru lovituri cauzatoare de moarte’, a declarat Magda Bădescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult