Acasa Actualitate-InternaSocial Impozitul mortilor

Impozitul mortilor

scris de Ziua Veche
4 afisari


Familia cameramanului Ionut Barbu, care a murit in mai 2004 in urma exploziei de la Mihailesti, a primit, recent, o scrisoare de la Finante in care se specifica faptul ca tanarul are o restanta la plata impozitului pe venit.

 

 

In scrisoarea inmanata de postas mamei lui Ionut Barbu se arata ca tanarul mort in explozia de la Mihailesti are o restanta la plata impozitului pe venit. Dupa ce a primit instiintarea de plata, familia jurnalistului a achitat restanta la plata impozitului pe venitul obtinut de tanar inainte sa moara, fiind vorba despre aproximativ 100 de lei.Reprezentantii Directiei de Finante Buzau admit ca nu este normal ca la sase ani de la un deces pe adresa persoanei respective sa fie emisa o astfel de instiintare, insa sustin ca astfel de adrese sunt emise automat de calculator, daca numele persoanei decedate nu a fost sters din baza de date. Contactat de corespondentul Mediafax, directorul Directiei de Finante Publice Buzau, Rodica Mocanu, a declarat ca astfel de probleme se mai produc ca urmare a unei colaborari deficitare cu Serviciul de Evidenta a Populatiei.In explozia de la Mihailesti din 24 mai 2004 si-au pierdut viata 18 persoane, intre care cameramanul Ionut Barbu, colega sa de echipa Elena Popescu, pompieri. In aceeasi deflagratie, 13 persoane au fost grav ranite.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult