Acasa Actualitate-InternaSocial În comă alcoolică la doi ani

În comă alcoolică la doi ani

scris de A.B.
105 Afisari

Un copil în vârstă de doi ani a ajuns în comă alcoolică la Spitalul de Pediatrie din Botoşani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Botoşani, Iuliana Kadar, copilul a fost adus la unitatea medicală cu o ambulanţă, la solicitarea bunicii acestuia. Medicii spun că, cel mai probabil copilul a băut vin. În acest caz au fost sesizaţi reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Copilul a fost găsit în stare de inconştienţă, vărsa şi mirosea a alcool„, a spus Kadar, precizând că, cel mai probabil, copilul a băut vin.Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Botoşani a mai spus că la acest moment copilul, care iniţial a fost internat în secţia de terapie intensivă, este în stare stabilă. Conform sursei citate de Mediafax, în acest caz au fost anunţaţi reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

2 comentarii

BULA 08-11-2011 - 11:13

Nu de asta s-a inchis ziarul Ziua. Se putea foarte bine sa se cenzureze unele comentarii, cum de fapt s-a facut si se face si acum la Ziua Veche.
A intrat in faliment. N-a avut vanzare. Ziarul Ziua nu avea o directire clara, un publixc tinta. O scalda si cu Puterea si contra. Nu era nici de stanga si nici de dreapta. Era „varza”.

BULA 08-11-2011 - 11:16

Am comentat la alt articol, dar Windows-ul merge pe trei carari. Ii raspunsesem lui Meridor, care zicea ca din cauza „extremistilor” de pe forum s-a inchis „Ziua”.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS