Acasa Actualitate-InternaSocial In Parcul Izvor ar putea fi interzise concertele

In Parcul Izvor ar putea fi interzise concertele

scris de Ziua Veche
25 Afisari

 

.Administratia Lacuri Parcuri si Agement Bucuresti a inaintat comisiei din cadrul Secretariatului general al primariei Bucuresti o cerere prin care solicita ca, in parcul Izvor, sa fie interzise activitatile culturale si sportive, a anuntat directorul general Institutiei, Radu Popa, intr-o conferinta de presa ce a avut ca scop prezentarea bilantului pe anul 2009.


Popa spera sa fie avizata pozitiv cerera ALPAB, astfel incat, in viitor, sa nu mai existe situatii in care parcul de langa Palatul Parlamentului sa fie invadat de gunoaie, copacii sa nu mai sa fie rupti si iarba sa nu mai fie distrusa dupa fiecare concert.

 

Un alt obiectiv pentru anul 2010 al ALPAB este realizarea celui mai mare Aqua Parc din Romania, pe o suprafata de cinci hectare din Parcul Tineretului. Va fi un parteneriat public privat, cu o investitie de 25 de milioane de euro, 100% privata. Proiectul cuprinde bazine de inot, patinoar, centru de sanatate, fitness si o sera cu plante tropicale. Revenind la bilantul pe anul trecut, Popa a anuntat ca ALPAB a reusit printre altele finalizarea a 12 terenuri de sport in parcurile Herastrau, Circului, Izvor si Tineretului, modernizarea strandului Dambovita, plantarea a peste trei milioane de fire de flori din productie proprie si a 21.500 de arbori si arbusti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS