Acasa Actualitate-InternaSocial Încă un deces în urma tragediei de la Colectiv

Încă un deces în urma tragediei de la Colectiv

scris de B.C.R
11 afisari

Un tânăr internat într-un spital din Marea Britanie a murit în această seară. Bilanţul tragediei de la Colectiv a ajuns la 63 de decese.
victima colectiv mortNumărul persoanelor decedate în incendiul din 30 octombrie de la clubul Colectiv din Bucureşti a ajuns la 63, după ce luni a murit un tânăr internat într-un spital din Marea Britanie, potrivit unor surse din Ministerul Sănătăţii. Tânărul fusese transferat în Marea Britanie de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

27 de persoane au murit în incendiu, 24 în spitalele din ţară şi 12 dintre răniţii transferaţi în străinătate.

Ministerul Sănătăţii anunţase luni, înainte de ultimul deces, cel din Marea Britanie, că un număr de 34 de răniţi în incendiul de la clubul Colectiv mai sunt internaţi în spitalele din ţară şi din străinătate, dintre care 12 în Bucureşti.

Unul dintre pacienţii internaţi în spitalele din Capitală se află în stare critică. Până în prezent au fost externate 68 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unităţile sanitare din ţară. În prezent, la Spitalul Bagdasar Arseni este internat un pacient, la fel ca şi la Spitalele Elias şi CC Iliescu, la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti – doi, la Spitalul Grigore Alexandrescu – trei, iar la Spitalul Militar Central – patru. Un număr de 39 de persoane au fost transferate în unităţi sanitare din străinătate.

În prezent, în spitalele din străinătate se află internaţi 21 de răniţi în incendiul de la Colectiv, dintre care un cetăţean german.

Alţi patru pacienţi au fost externaţi şi se află în tratament în ambulatoriu în spitalele din străinătate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult