Incendiu Confort City, disperarea locatarilor - Ce face Negoiţă | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaSocial Incendiu Confort City şi disperarea locatarilor – Ce face Negoiţă ? (VIDEO)

Incendiu Confort City şi disperarea locatarilor – Ce face Negoiţă ? (VIDEO)

scris de D.S.S.
44 afisari

Confort City – Locatarii din blocul cuprins de flăcări din complexul rezidenţial Confort City spun că le este frică să se întoarcă în casele lor.

Incendiu Confort City

Confort City, reacţii locatari: „Este compromis tot blocul! Nu se poate intra pe casa scării. A intrat un pompier şi a căzut din picioare din cauză că nu putea să respire. Astea nu mai sunt casă de locuit. O să mergem la Rin„, au spus oamenii disperaţi. „Eu sunt disperat! Nu vreau să mă protejeze nimeni. Suntem în stare să vă omorâm acum. Au venit cu macarale după două ore după ce a ars. Maşinile de pompieri nu puteau intra ca să nu dărâme barierele„, a spus un alt locatar.

Confort Citiy, alte declaratii ale locatarilor apartamentelor afectate de incendiu: „Doar hainele de pe mine le mai am. Stau de un an jumate şi numai probleme. Ba cu lumina. Ni se oprea lumina de 10-15 ori pe zi şi nu au reuşit să remedieze asta. Numai de la asta cred că a luat foc. De la altceva nu văd. Faceţi apel să se aducă apă. Să vină elicopterele”, a spus un alt păgubit. „Vreau altă casă, eu nu stau aici. Asta e un bloc compromis, cu rigips cu apă. Stau la etajul 5. Cine mai acceptă un bloc pentru care noi plătim rate? Focul a distrus tot”, s-a plâns un alt locatar.

Confort Citiy constituie o investiție a omului de afaceri Robert Negoiță și a fost finalizat în 2011. Acesta se întinde pe o suprafață de 45.000 mp iar cele 12 imobile au un regim de înălțime de P+11 etaje. Complexul este situat pe Splaiul Dudești, la 10 km depărtare de la Piața Unirii din centrul Bucureștiului. Confort City este realizat de Domus Stil, parte a RIN Group, o firma a omului de afaceri Robert Sorin Negoiță, în prezent primar al Sectorului 3.

Reprezentantul dezvoltatorului imobiliar care a construit blocul din sectorul 3 afectat de incendiul izbucnit marţi după-amiază le-a spus proprietarilor apartamentelor cuprinse de flăcări că imobilul va intra în reparaţii, iar ei vor fi cazaţi la hotel, cât va fi necesar. „Blocul va intra în reparaţii. Trebuie reparate apartamentele”, a mai spus reprezentantul dezvoltatorului imobiliar, care a completat că pe toate scările blocului respectiv sunt hidranţi şi că nu îşi explică problemele ce ar fi apărut la alimentarea cu apă a maşinilor care intervin la incendiu.

Incendiul izbucnit la mansarda unui bloc din ansamblul rezidenţial Confort City a afectat şi câteva apartamente de la etaje inferioare, în urma căderii unor bucăţi din acoperiş, iar mai multe persoane au cerut ajutor medical, după ce au inhalat fum sau au suferit atacuri de panică.

3 comentarii

BULA 03-10-2012 - 07:19

Pompierii nostri se duc sa constate pagubele, nu sa stinga incendiul. Sunt atat de impregnati cu tarii, incat le e frica sa se apropie de foc, sa nu se produca „combustia interna”.

Gabi 03-10-2012 - 12:44

Sursa imaginii domnilor! De ce nu aprobati comentariul?

Gabi 03-10-2012 - 17:38

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult