Acasa Actualitate-InternaSocial Incendiu de proporţii în Bucureşti

Incendiu de proporţii în Bucureşti

scris de A.P.
28 afisari

Un incendiu violent a izbucnit, marţi seară, pe Strada Romeo Popescu din Sectorul 1, în cartierul Bucureştii Noi din Capitală, patru imobile fiind afectate, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin.

incendiu bucurestii noiIncendiul care izbucnit marţi seară în cartierul Bucureştii Noi din Capitală a fost localizat, nemaiexistând posibiliăţi de propagare, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin. Flăcările au afectat patru imobile, nefiind semnalată nicio persoană rănită.

Un incendiu violent a izbucnit, marţi seară, pe Strada Romeo Popescu din Sectorul 1, în cartierul Bucureştii Noi din Capitală, patru case fiind afectate.

Trei dintre imobile au un nivel, iar al patrulea are parter şi un etaj, a precizat Adrian Marin. El a adăugat că nu au fost semnalate victime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, flăcările au cuprins o suprafaţă de circa 400 de metri pătraţi.  Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov anunţase iniţial că incendiul a afectat acoperişurile a trei imobile.

La faţa locului au intervenit 10 maşini de pompieri, două autoscări, un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

Incendiul se manifestă la patru case, dintre care trei au un nivel, iar a patra are parter şi un etaj, a precizat Adrian Marin. El a adăugat că, până în acest moment, nu au fost semnalate victime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, flăcările au cuprins o suprafaţă de circa 400 de metri pătraţi. Marin anunţase iniţial că incendiul a afectat acoperişurile a trei imobile.

La faţa locului intervin 10 maşini de pompieri, două autoscări, un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS