Acasa Actualitate-InternaSocial Incendiu devastator la un depozit de legume din Afumaţi

Incendiu devastator la un depozit de legume din Afumaţi

scris de Șt. C
5 afisari

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un depozit de legume şi fructe din Capitală, o persoană fiind găsită carbonizată şi o alta rănită. Bărbatul rănit a fost transportat la spitalul Floreasca, transmite ISU Bucureşti-Ilfov.

Incendiul a fost anunţat în jurul orei 2.00 la 112.

La sosirea primelor echipaje de pompieri, incendiul se manifesta generalizat la întregul depozit. Având în vedere pericolul de prăbuşire a elementelor de construcţie, s-a acţionat perimetral, pe toate laturile clădirii, fără a se pătrunde în interior. Au intervenit peste 25 de echipaje de pompieri (18 autospeciale de stingere, 3 autoscări, 2 descarcerări, 4 ambulanţe SMURD). Suprafaţa estimată a fi afectată este de 2000mp.

Intervenţia durat câteva ore.În urma verificărilor, a fost găsită o persoană carbonizată în unul dintre spaţiile depozitului. O altă persoană, un bărbat 30 ani, ca urmare a expunerii la fum a fost transportat de o ambulanţă SMURD la Spitalul Floreasca. În momentul transportului la spital, starea acestuia din urmă era bună.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult