Acasa Actualitate-InternaSocial Incendiu în Ferentari.Trei copii au ars de vii

Incendiu în Ferentari.Trei copii au ars de vii

scris de D.S.S.
11 afisari

Patru persoane, dintre care trei copii, au murit, sâmbătă, într-un incendiu izbucnit în sectorul 5 al Capitalei, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti. Pompierii au precizat că o cauză a incendiului ar putea fi instalaţiile electrice improvizate.

Patru persoane, dintre care trei copii, au murit în incendiul izbucnit în Ferentari

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Anca Onofrei, a declarat pentru Agerpres, că, pompierii au intervenit la incendiul de pe strada Prunilor, din cartierul Ferentari, unde trei case şi două anexe au fost cuprinse de flăcări, găsind în podul uneia dintre locuinţe persoane decedate cel mai probabil din cauza intoxicării cu monixid de carbon.

Iniţial au fost găsiţi doi copii cu vârsta între patru şi zece ani. Ulterior au fost găsite încă două persoane, un copil şi un adult’, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU, la Realitatea TV.

Pentru stingerea incendiului, care a fost violent, zece maşini ale pompierilor au acţionat, dintre acestea şase au fost cu apă şi spumă. Focul a fost înteţit de vântul puternic, care a bătut sâmbătă în Capitală.
Autorităţile vor demara o anchetă pentru stabilirea cauzelor declanşării incendiului.

Potrivit primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, o echipă de la Direcţia socială a Primăriei de sector s-a deplasat la locul incendiului. ‘Voi face tot posibilul să ajutăm familiile, indiferent de situaţie. (…) E o tragedie foarte mare să moară trei copii (…) să vedem care este situaţia familiară, cum putem să-i sprijin şi după aceea vedem şi ceea ce s-a întâmplat’, a declarat Marian Vanghelie, la Realitatea TV.

4 comentarii

obs 09-04-2011 - 17:31

Au fost doar 5 masini, iar echipajele n-au avut comanda. Mai documentati-va.

greseala de conducere 11-04-2011 - 06:21

confirm….echipajele trebuiau conduse de col dudus stelian inspector sef care nu si-a exercitat comanda detalii ample pe http://www.semperfidelis.ro

sWAP 12-04-2011 - 19:24

Cand VISEZI numai achizitii, te’ncurca focurile !!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult