Acasa Actualitate-InternaSocial Incendiu în împrejurimile Bucureştilor

Incendiu în împrejurimile Bucureştilor

scris de A.B.
7 afisari

4.000 de metri pătraţi de stufăriş au ars în zona oraşului Chitila, în apropiere de Bucureşti. Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a fost provocat de localnici. 

incendiu

foto: observatoruldebacau.ro

Un incendiu de proporţii a mistuit 4000 de metri pătraţi de vegetaţie. Pompierii, ajunşi la faţa locului, susţin că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de localnici. Autorităţile au reuşit să stingă focul în mai puţin de o oră, aşa că flăcările nu s-au întins la casele din zonă.

De asemenea, pompierii declară că primăvara şi vara, astfel de incidente sunt provocate zilnic, iar pagubele sunt suportate de proprietarii terenurilor.

Incendiu puternic şi  în Suceava

Aproximativ 20 de hectare de teren forestier din zona Bărnărel din apropierea municipiului Vatra Dornei au fost cuprinse de un incendiu puternic, iar pentru lichidarea acestuia au intervenit patru sute de persoane, intervenţia fiind dificilă din cauza lipsei surselor de apă şi a terenului accidentat.

Prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu, aflat în zonă pentru a coordona echipele de intervenţie, a declarat pentru Mediafax că incendiul violent a cuprins 20 de hectare de teren forestier, flăcările cuprinzând resturi de lemn dintr-o exploatare forestieră, liziera pădurii şi zmeuriş.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult