Acasa Actualitate-InternaSocial Incendiu într-un tren care circula pe ruta Bucureşti – Feteşti

Incendiu într-un tren care circula pe ruta Bucureşti – Feteşti

scris de A.P.
38 afisari

Zeci de călători au fost evacuaţi, joi dimineaţă, dintr-un tren regio, care circula pe ruta Bucureşti Obor – Feteşti, după ce, în dreptul localităţii Bogdana, din judeţul Călăraşi, a izbucnit un incendiu la al doilea vagon al garniturii.
incendiu trenÎn jurul orei 9:25, pompierii de la Secţia Dragalina au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea incendiului izbucnit într-un vagon al unui tren, în zona localităţii Bogdana, comuna Dragalina.

La locul incendiului au fost trimise două autospeciale cu apă şi spumă, pompierii intervenind pentru stingerea incendiului, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, Ovidiu Tătăranu, potrivit Mediafax.

Ovidiu Tătăranu a precizat că în urma incendiului nu au fost înregistrate victime, iar vagonul care a fost afectat de incendiu a fost decuplat de la garnitura de tren.

Totodată, CFR Călători precizează că incendiul s-a produs la al doilea vagon al trenului Regio 8011 Bucureşti Obor – Feteşti, care are în compunere cinci vagoane, între staţiile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă (secţia Lehliu – Ciulniţa).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult