Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE – Incendiu la fabrica de încălțăminte din Jilava. Un pompier a murit

UPDATE – Incendiu la fabrica de încălțăminte din Jilava. Un pompier a murit

scris de D.P.
14 afisari

UPDATE – Pompierii continuă să acționeze marți la fabrica de încălțăminte din localitatea Jilava pentru lichidarea totală a incendiului izbucnit în urmă cu o zi, a declarat pentru Agerpres Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București.

Potrivit acestuia, la fața locului intervin opt autospeciale cu apă și spumă, care, spune el, au o misiune dificilă.

„Focul arde mocnit în interiorul halei, unde nu ajunge jetul de apă. Ard materii prime pentru producerea încălțămintei, dar și produsul finit. Apă avem, găsim, dar nu ajunge unde trebuie, pe centrul halei”, a explicat Daniel Vasile.

El a precizat că operațiunile de stingere a incendiului vor continua, cel mai probabil, și pe parcursul zilei de marți.

UPDATE – Pompierul care a murit în timp ce acționa pentru stingerea incendiului izbucnit luni la fabrica de încălțăminte din Jilava, prins sub dărâmături după ce un perete de beton al clădirii s-a prăbușit, avea 34 de ani, potrivit ISU București.

Un incendiu a izbucnit luni dimineață la fabrica de încălțăminte din Jilava, fiind afectată o suprafață de aproximativ 2.000 mp, informează oficiali ai ISU București.

incendiu jilavaPotrivit sursei citate, focul a afectat spațiul de producție, dar și depozitul fabricii de încălțăminte. La fața locului au fost trimise 13 autospeciale de stingere, patru autoscări, o mașină de descarcerare și două ambulanțe. Echipele de salvare au constituit un dispozitiv de stingere a incendiului.

Un pompier a căzut între hală și containere, iar un perete s-a prăbușit peste el, arată B1 TV. Acesta a murit. În zonă se degajă o cantitate mare de fum. Potrivit ISU București, nu sunt alte clădiri în vecinătatea fabricii care ar putea fi afectate de incendiu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult