Acasa Actualitate-InternaSocial Incendiu la Hotelul Caro din nordul Bucurestiului, stins fara sa existe victime

Incendiu la Hotelul Caro din nordul Bucurestiului, stins fara sa existe victime

scris de Ziua Veche
9 afisari

UPDATE ora 22,55Incendiul izbucnit, marţi seară, la mansarda unui hotel de pe Bulevardul Barbu Văcărescu, din Sectorul 2 al Capitalei, a fost stins de pompieri, nicio persoană nefiind rănită.Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Anca Onofrei, a declarat pentru MEDIAFAX că incendiul izbucnit în mansarda hotelului Caro, de pe Bulevardul Barbu Văcărescu, a fost stins de pompieri, flăcările afectând o suprafaţă de 50 de metri pătraţi.

Anca Onofrei a precizat că nicio persoană nu a fost rănită, pentru că incendiul s-a produs într-o zonă care nu era dată în folosinţă.

La faţa locului au fost trimise şase maşini cu apă şi spumă, două autoscări, o maşină de descarcerare şi una de prim ajutor.

––––––––––––––––––––

Un incendiu a izbucnit, marţi seară, la mansarda unui hotel de pe Bulevardul Barbu Văcărescu, din Sectorul 2 al Capitalei, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea flăcărilor.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Anca Onofrei, a declarat pentru Mediafax, că incendiul a izbucnit în mansarda hotelului de pe Barbu Văcărescu.

Mansarda hotelului arde cu flacără deschisă”, a precizat Anca Onofrei.

Ea a mai spus că până în prezent nu au fost anunţate victime şi nici nu s-a discutat despre evacuarea hotelului.

La faţa locului au ajuns şase maşini cu apă şi spumă, două autoscări, o maşină de descarcerare şi una de prim ajutor.

Pompierii ajunşi la faţa locului au realizat dispozitivul şi încearcă să localizeze sursa incendiului”, a precizat Anca Onofrei.

Proprietatea de pe Barbu Văcărescu, unde este hotelul Caro, a fost cedată la începutul anilor ’90 de către premierul de atunci Petre Roman fără nici un ban Editurii Adevărul. Ulterior, proprietatea a fost preluată şi dezvoltată de către directorul de atunci al Editurii menţionate, Ion Lazăr. De-a lungul ultimilor 20 de ani, această preluare a fost subiectul mai multor scandaluri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult