Acasa Actualitate-InternaSocial Incendiu la Minimax Discount din Călăraşi

Incendiu la Minimax Discount din Călăraşi

scris de D.S.S.
11 afisari

Un incendiu a izbucnit la un centru comercial din Călăraşi. Flăcările au cuprins zona în care era depozitată marfa. Cauzele incendiului nu sunt cunoscute deocamdată. Din primele informaţii nu există victime. Din cauza fumului dens, există posibilitatea ca persoanle care locuiesc în vecinătatea hypermarketului să fie intoxicate.

foto adevarul.ro

Incendiu la Minimax Discount din Călăraşi

Conform prefectului judeţului Călăraşi, complexul comercial era deschis la momentul în care a izbucnit incendiul, dar cei care se aflau în interior au fost evacuaţi în ordine şi nimeni nu a fost rănit.

Jandarmii încearcă să îndepărteze localnicii care s-au strâns la faţa locului, dar nu reuşesc să creeze un perimetru de siguranţă. În zonă există mai multe conducte de gaze, iar pericolul de explozie este foarte ridicat. Pompierii au intervenit cu zece autospeciale pentru a stinge incendiul.

Un apel la 112 a anunţat în această dimineaţă un incendiu la Minimax Discount din zona Doi Moldoveni.

Sanda Măstăcăneanu a declarat pentru adevarul.ro că pompierii s-au mobilizat destul de greu înainte de a ajunge la faţa locului. „Fiul meu a sunat la 112 la ora 11.02. Nu i-a răspuns nimeni. După 10 minute am apelat eu, iar cineva de la căpătul celălalt al firului mi-a vorbit foarte urât. Probabil, am deranjat. Abia la 11.19 s-au auzit sirenele şi o singură maşină de intervenţie a sosit la faţa locului. Nu aveau decât două furtunuri. Cred că dacă se mişcau mai repede, indendiul nu se extindea atât de mult“, a declarat, indignată, femeia.

Autorităţile oraşului s-au deplasat la faţa locului pentru a lua măsuri. Primarul Călăraşiului,. Nicolae Dragu, alături de prefectul judeţului, Emil Muşat sunt în acest moment în cartierul 2 Moldoveni, în zona în care a izbuncit incendiul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult