Acasa Actualitate-InternaSocial INCENDIU la Satu Mare: Şase persoane au murit carbonizate (video)

INCENDIU la Satu Mare: Şase persoane au murit carbonizate (video)

scris de D.P.
12 afisari

Şase persoane, între care trei copii, au murit carbonizate, în urma unui incendiu care a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, într-o locuinţă improvizată din Satu Mare, focul izbucnind, cel mai probabil, de la o scânteie.

incendiu-6-morti-satu-mare-6Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, Aurel Ulici, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax că, în noaptea de joi spre vineri, ISU Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o casă de locuit improvizată din municipiul Satu Mare, iar pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două ambulanţe SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenţie, se degaja o mare cantitate de fum, întreaga locuinţă, construită în cea mai mare parte din material lemons, fiind cuprinsă de flăcări. Din nefericire, s-au găsit un număr de şapte victime, dintre care şase carbonizate, respectiv, trei adulţi şi trei copii, a şaptea persoană, o femeie, care suferea arsuri de gradul doi la faţă şi la mâna dreaptă, după acordarea primului ajutor medical, a fost transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Satu Mare”, a spus Ulici.

Potrivit acestuia, în urma incendiului au ars o mare parte a locuinţei improvizate, piese de mobilier şi aparatură electronică.

 ”Cauza probabilă a incendiului o reprezintă jar sau scânteie, căzute pe materialele combustibile, textile, aflate în imediata apropiere a unui mijloc de încălzire improvizat”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult