Incendiu puternic în complexul rezidenţial Confort City | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaSocial Incendiu puternic în complexul rezidenţial Confort City din Bucureşti (VIDEO)

Incendiu puternic în complexul rezidenţial Confort City din Bucureşti (VIDEO)

scris de A.P.
7 afisari

Un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, la etajul 11 şi la mansarda unui bloc dintr-un complex rezidenţial aflat în sectorul 3 al Capitalei, flăcările cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 400 de metri, au declarat, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Incendiul afectează etajul 11, ultimul, al unui bloc din complexul rezidenţial Confort City. Nu au fost înregistrate victime. Incendiul se manifestă cu un fum gros, iar flăcările afectează aproximativ 400 de metri pătraţi de material lemnos„, au mai spus sursele citate. Cartierul constituie o investiție a omului de afaceri Robert Negoiță. 14 autospeciale cu apă şi spune şi autoscări intervin la lichidarea incendiului. Tot acolo se află şi echipaje de descarcerare şi unul de prim-ajutor.

INCENDIU la complexul rezidenţial Confort City, din Sectorul 3 al Capitalei

Flăcările au cuprins întreaga mansardă a unui bloc cu patru scări. Zeci de oameni au fost evacuaţi.

Oamenii sunt nemulţumiţi de acţiunea pompierilor. Locatarii afectati de incendiu spun ca a fost greu să intre maşinile din cauza unei construcţii din BCA
Când au ajuns maşinile de pompieri era bariera pusă la intrarea în complex şi maşinile au aşteptat ridicarea barierelor, abia apoi au intrat.

„Un bloc cu 11 etaje plus mansardă. Acoperişul ardea în totalitate, o suprafaţă de 400 mp care ardeau generalizat. 14 autospeciale cu apă şi spune şi autoscări. Nu avem suficientă apă. Utilizăm 5.000 de litri pe minut doar la o autospecială”, a declarat Daniel Vasile, ISU Bucureşti.

Cartierul constituie o investiție a omului de afaceri Robert Negoiță și a fost finalizat în 2011. Acesta se întinde pe o suprafață de 45.000 mp iar cele 12 imobile au un regim de înălțime de P+11 etaje. Complexul este situat pe Splaiul Dudești, la 10 km depărtare de la Piața Unirii din centrul Bucureștiului.

Confort City este realizat de Domus Stil, parte a RIN Group, o firma a omului de afaceri Robert Sorin Negoiță, în prezent primar al Sectorului 3.

Complexul rezidenţial Confort City, unde a izbucnit marţi un incendiu puternic,nu are autorizaţie din partea ISU, a declarat prefectul de Ilfov, Florentina Pencea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult