Incendiu puternic la fosta fabrică Faur | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaSocial Incendiu puternic la fosta fabrică Faur

Incendiu puternic la fosta fabrică Faur

scris de P.C.R.
3 afisari

Un incendiu a izbucnit, joi, la parterul unei clădiri a fostei fabrici Faur din Capitală, unde funcţionează un depozit de echipamente electronice, în imobil fiind blocate patru-cinci persoane, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, aproximativ 20 de persoane au fost evacuate, alte patru-cinci fiind în continuare în imobil, dar în afara pericolului, pe terasa clădirii. „Sperăm că nu mai există alte persoane în interiorul clădirii, pe scări, în afara cele patru-cinci care au urcat deja pe terasa clădirii„, a spus Daniel Vasile.

Pompierii au reuşit să izoleze incendiul, care nu mai arde cu flacără deschisă, la faţa locului fiind patru autospeciale cu apă şi spumă şi autoscări. Totodată, la locul incendiului a ajuns şi o ambulanţă, însă nu a fost necesară intervenţia echipajului medical. Daniel Vasile a precizat că incendiul a izbucnit la parterul clădirii, acolo unde funcţionează o hală de depozitare a echipamentelor electronice.

Totodată, în clădirea afectată de incendiu funcţionează şi o tipografie, care are şi un depozit de hârtie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult