Acasa Actualitate-InternaSocial Incendiu puternic la o casă din Sectorul 2

Incendiu puternic la o casă din Sectorul 2

scris de M.I.
19 afisari

Un incendiu a izbucnit, vineri, la o casă din sectorul 2 al Capitalei, pe strada Şcoalei, acoperişul imobilului fiind cuprins de flăcări, anunţă reprezentanţi ai ISU.

incendiu-sectorul 2Un incendiu a izbucnit, vineri, la o casă din Sectorul 2 al Capitalei, pe strada Şcoalei, acoperişul imobilului fiind cuprins de flăcări, anunţă reprezentanţi ai ISU.

Flăcările s-au extins pe o suprafaţă de 200 de metri însă a fost localizat de pompieri. Şapte autospeciale de stingereu au fost trimise la faţa locului pentru a stinge focul, anunţă ISU.

200 de copii şi profesori de la şcoala gimnazială Tudor Arghezi, situată în apropierea imobilului care a luat foc, au fost evacuaţi.

„Incendiul este localizat, se lucrează pentru decopertare pentru ca mai sunt mici focare. S-a acționat pe trei laturi ale clădirii, au fost 7 autospeciale de stingere. Urmează ca incendiul să fie stins în curând”, a afirmat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al IGSU.

Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar București, care se află la fața locului, a declarat că problemele sunt sub control și nu se pune problema securității clădirii, ci a elevilor .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult