Acasa Actualitate-InternaSocial Încep probele scrise la Bac

Încep probele scrise la Bac

scris de A.B.
3 afisari

Elevii susţin, începând de luni, probele scrise la examenul de bacalaureat, prima dintre ele fiind cea la Limba şi literatura română.

examen_bacalaureat_2011După proba scrisă de luni, la Limba şi literatura română, elevii vor susţine în 28 iunie testarea la Limba şi literatura maternă, în 29 iunie proba obligatorie a profilului, iar în 1 iulie proba la alegere a profilului şi specializării.

În 3 iulie vor fi afişate rezultatele, în 4 iulie vor putea fi depuse eventualele contestaţii, care vor fi rezolvate în 5 – 7 iulie, urmând ca în 8 iulie să fie afişate rezultatele finale.

Până acum, elevii au susţinut proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (6-8 iunie), cea de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (8-10 iunie), proba D de evaluare a compeţentelor digitale şi cea de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (20-23 iunie).

Poliţia Română anunţă, duminică, potrivit Mediafax, că poliţiştii vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la cele 1.422 de unităţi de învăţământ din întreaga ţară în care va avea loc examenul.

Măsurile de securitate pentru eliminarea fraudei la examenul de bacalaureat au fost anunţate de ministrul Funeriu în 24 mai.

Un candidat eliminat la examenul din vara lui 2011 pentru că a fost prins copiind nu va mai putea participa la sesiunea din toamna lui 2011 şi nici la cea din vara lui 2012. Ei vor avea dreptul să se înscrie abia la sesiunea de bacalaureat din toamna lui 2012.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult