Acasa Actualitate-InternaSocial Incep protestele profesorilor: Fara note-n catalog

Incep protestele profesorilor: Fara note-n catalog

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Membrii celor trei sindicate din invatamant (Federatia Spiru Haret, Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant, Federatia Educatiei Nationale), nu vor mai trece de luni note si nici calificative in cataloage, in semn de protest fata de legea salarizarii. Aceasta recomandare a fost facuta pentru sindicalistii din toata tara, inclusiv Bucuresti, a declarat pentru Agerpres secretarul general al Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant Liviu Pop.


Totodata, sindicalistii au decis, la sfarsitul saptamanii trecute, ca activitatile de instruire si predare in scoli vor inceta in data de 22 aprilie, aceasta zi fiind una de protest national, iar pe 25 martie sa nu se vor mai defasura activitati didactice de predare, intrucat in toate unitatile scolare din tara se va dezbate proiectul de legii educatiei nationale.
Sindicalistii au mai hotarat organizarea unui miting in Bucuresti in Piata Victoriei si un pichet in fata Ministerului Muncii pe 25 martie.

0 comentariu

briel 09-07-2010 - 16:40

Paul este nascut in Anglia si traieste in Germania. Pe wiki citim clar:

Paul the Octopus or Paul Oktopus is a common octopus, used as an oracle to predict the results of German international football matches.

Asa ca n-are treaba cu meciuri in care nu este Germania. Asta este un razboi psihologic murdar :)) !

Cred ca este cazul sa aduc si eu o modificare la doua comentarii anterioare (mai de la inceputul Campionatului) cand am zis „sa invatam spaniola dand pase” si inca ceva cam la fel. Deci,

Briele, pusche pusche pusche pe limba !

Toussaint Louverture 10-07-2010 - 05:47

Desi primul ministru al Spaniei a fost tratat la ultima conferinta mondialista ca si ultimul boschetar de pe drum, Spania este capabila de maretie…

http://www.youtube.com/watch?v=FNRf1HTKIf8

briel 10-07-2010 - 17:06

in cineva fara coloana vertebrala” 🙂

http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_the_Octopus

Tabelul de jos indica DOUA erori de „prezicere” ale lui Paul. Culmea, el a dat castigatoare Germania in finala Euro 2008 contra Spaniei. Rezultatul a fost vitza-vercea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult