Acasa Actualitate-InternaSocial Începe „Litoralul pentru toți”, cu reduceri de până la 65% față de vârful sezonului.

Începe „Litoralul pentru toți”, cu reduceri de până la 65% față de vârful sezonului.

scris de Misu Andrei
138 afisari

În două zile debutează programul „Litoralul pentru toți”. 54 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc participă la program  cu aproximativ 4.000 de locuri de cazare. Tarifele pornesc de la 40 de lei pe noapte, conform federației patronatelor din turism.

Programul se desfășoară în perioada 21 mai – 20 iunie 2021.

Tarifele prin programul „Litoralul pentru toți” sunt cu până la 65% mai mici față de cele din vârf de sezon. Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei. Cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziționat la un hotel de 3 stele din stațiunea Neptun si costă 80 lei/noapte pentru două persoane. La polul opus, se află stațiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele două persoane vor plăti pentru un sejur de minim cinci nopți, care include cazare cu servicii de masa ultra all-inclusive, 520 lei/ noapte.

Turiștii care vor să se cazeze în stațiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru două persoane, pachete de minim patru nopți. Programul „Litoralul pentru toți” se află la ediția cu numărul 38. La fel ca în anii trecuți, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță de către cei care nu le-au consumat încă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult