Acasa Actualitate-InternaSocial Incident aviatic la Cluj. Un avion al Blue Air cu 116 pasageri a ieşit de pe pista la aterizare

Incident aviatic la Cluj. Un avion al Blue Air cu 116 pasageri a ieşit de pe pista la aterizare

scris de D.P.
24 afisari

Un avion al companiei Blue Air, cu 116 pasageri la bord, care efectua o cursă charter de la Bucureşti, a ieşit, joi, de pe pista Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” din Cluj, la aterizare, fără a exista persoane rănite.

avion cluj aterizareAeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj este închis, joi, în urma incidentului în care a fost implicat un avion al companiei Blue Air, care a ieşit de pe pistă la aterizare, mai multe curse aeriene fiind anulate sau întârziate, transmite corespondentul Mediafax.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj Călin Tuluc a declarat că aeroportul ar putea rămâne închis câteva ore, până se va verifica incidentul.

Aeroportul clujean este închis, se fac verificări privind incidentul care a avut loc. Această închidere ar putea dura câteva ore”, a spus Tuluc.

Pe site-ul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” din Cluj, cursa Tarom de la Bucureşti care trebuia să aterizeze, joi, la ora 8.40, apare ca fiind redirecţionată la Sibiu, în timp ce zborul spre Viena al Tarom/Austrian Airlines, care trebuia să decoleze la ora 9.05, a fost anulat. În urma acestor schimbări, şi alte curse aeriene operate pe aeroportul clujean au suferit modificări, fiind întârziate sau anulate.

Directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” din Cluj, David Ciceo că un avion al companiei Blue Air care efectua o cursă charter de la Bucureşti spre Barcelona a ieşit de pe pistă, la capătul dinspre oraş al pistei, la aterizarea pe aeroportul clujean, de unde trebuia să mai ia pasageri.

„În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit, iar aeronava nu a fost avariată, pasagerii fiind debarcaţi în bune condiţii. O comisie specială de la Autoritatea Aeronautică şi de la aeroport va investiga cauzele incidentului”, a spus Ciceo.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS