Incidente la SNSPA după o piesa despre istoria gay in România | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaSocial Incidente după reprezentaţia unei piese despre istoria gay in România la SNSPA

Incidente după reprezentaţia unei piese despre istoria gay in România la SNSPA

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Organizatorii piesei de teatru „ După Traian şi Decebal (Din Filele Istoriei Gay în România)” au fost agresaţi după o reprezentaţie într-o sală a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA).

Incidente violente după reprezentaţia unei piese despre istoria gay in România la SNSPA

Reprezentanţii organizaţiei civice Miliţia Spirituala au anunţat, potrivit mediafax, că incidentele s-au produs în seara de marţi, 6 noiembrie, în jurul orei 20.20, în zona străzii Povernei din sectorul 1, după o reprezentaţie a spectacolului cu piesa „După Traian şi Decebal. (Din Filele Istoriei Gay în România)”. În urma atacului agresorilor unul dintre organizatori, care a fost lovit la cap a trebuit să fie transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Din spusele unuia dintre reprezentanţi se pare că agresorii aveau „aproape sigur, informaţii clare despre eveniment şi despre cine sunt organizatorii, pentru că au ştiut când şi pe cine să atace.”, iar „o parte a agresorilor aveau glugi, ca să nu fie recunoscuţi”. Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au confirmat producerea incidentelor, precizând că victimele nu au depus plângere pe loc, însă „Au spus că vor depune plângere mâine (miercuri – n.r.)”.

5 comentarii

teo 07-11-2012 - 08:48

Agresiunea este o actiune minora ! Acesti indivizi care promoveaza homosexualitatea trebuiesc fie condamnati pe viata IMPREUNA intr-o ocna de sare,fie ucisi !Deviatiile lor sexuale sa si le pastreze pentru ei si nu sa le promoveze !

antiteo 07-11-2012 - 14:45

teo, esti dus de-acasa. sper ca iti vor depista adresa IP si vor veni sa te salte pentru incitare si complicitate

BULA 08-11-2012 - 12:03

Complicitate la ce ? Nici eu nu sunt de acord cu propaganda care se face homosexualitatii. E o boala si nu trebuie pedepsit nimeni, dar nici nu trebuie sa fie prezentata ca ceva normal. Cel mai aberant lucru e cu adoptia copiilor de catre homosexuali.
Hai sa nu mai discutam pe tema asta, ca deja incepe sa miroase a kaka.

lights 09-11-2012 - 11:25

Iti miroase ca asta ai tu in loc de creieri.

Asa e, de ce sa nu stea copilul intr-o casa cu doi parinti, mai bine sa stea intr-un orfelinat unde e tratat in ultimul hal !

Bolnavi sunteti voi cu gandirea asta tampita contra unora care nu v-au facut nimic !

Nici macar nu stiti ce inseamna propaganda.. tampitior !

Marius 08-11-2012 - 09:37

„Creierul fătului se dezvoltă în perioada intrauterină în variantă masculină prin acțiunea directă a testosteronului asupra celulelor nervoase pe cale de dezvoltare sau în variantă feminină prin lipsa acestui aport ridicat de hormon. În acest fel, identitatea noastră de gen este programată sau organizată în structurile creierului nostru atunci când suntem încă în uter. Nu există niciun indiciu că mediul social de după naștere ar avea vreun efect asupra identității de gen sau a orientării sexuale”
Garcia-Falgueras A, Swaab DF (2010). „Sexual Hormones and the Brain: An Essential Alliance for Sexual Identity and Sexual Orientation”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult