Acasa Actualitate-InternaSocial Incubatoarele de la Maternitatea Giulesti au fost duse la Insemex Petrosani pentru expertizare

Incubatoarele de la Maternitatea Giulesti au fost duse la Insemex Petrosani pentru expertizare

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Incubatoarele si o parte din aparatele existente in salonul de Terapie Intensiva din Maternitatea Giulesti au ajuns la Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Securitate Miniera Petrosani, unde vor fi expertizate.


Aparatul de aer conditionat si reteaua sa de alimentare, de la care se presupune ca ar fi pornit incendiul urmeaza sa fie aduse cu un alt transport cel mai probabil in cursul zilei de sambata, informeaza Mediafax.

Incurbatoare, cabluri, prize si o mare parte din aparatura existenta in salonul de Terapie Intensiva din Maternitatea Giulesti au fost transportate cu doua camioane ale Jandarmeriei la Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Securitate Miniera Petrosani.

Potrivit sefului de la Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Securitate Miniera Petrosani, Constantin Lupu, toata aparatura care a existat in salonul unde s-a produs tragedia in urma careia cinci bebelusi au murit, iar alti sase sunt in stare grava, va ajunge la Insemex pentru expertiza tehnica. El a adaugat ca expertizarea probelor va dura aproximativ o saptamana, insa raportul va fi finalizat in doua saptamani.

0 comentariu

Escu 25-07-2010 - 20:34

„Da-ti-mi 5 ani si veti vedea o Germanie schimbata” spunea Hitler la 1 Sept 1939…Lui Merkel si lui Medvedev le dam tot 5 ani! Asta cu voia Lui.

Adrian M 26-07-2010 - 06:32

si nu ribbentrop – molotov

pact criminal…

sa nu uitam
ca sa nu se repete…

babu 26-07-2010 - 08:50

apropierea dintre rusia si germania este extrem de periculoasa pentru romania,deocamdata privita econonic,iar pe viitot cine stie ce ideei le mai vin, sa nu uitam un singur lucru in anii ’30 romania era pe locul 3 in lume la resursele de petrol, iar aceasta resursa importanta a fost tocata de masina de razboi germana ’40-44 ,iar dupa’44-70 de rusi ca despagubire de razboi, sa nu mai punem ca rusii au mai luat si cea mai bogata si pura resursa de uraniu din care si facut arsenalul nuclear, numa nemtii au datorii estimate la 20 miliarde de euro ca sa ne platesca noi le dadeam garne si produse petroloiere in timpil celui de-al 2 razboi mondial iar ei n-au dat teapa

Calin Mihaescu 01-08-2010 - 03:23

Apropierea asta dintre Rusia si Germania poate fi extrem de periculoasa sau extrem de favorabila. Depinde de noi cum gestionam niste miscari „tectonice”, de profunzime, ale geopoliticii…
Alianta Rusia-Germania nu este ceva inventat de Ribbentrop si Molotov. Este o constanta a politicii ultimilor 200 de ani. Aceasta alianta doar a re-aparut in 1939, dar bazele ei fusesera puse de Metternich, ministrul de externe al Imperiului Habsburgic, dupa infrangerea lui Napoleon. Desigur ca in aproape un secol de alianta, s-au creat reflexe, simpatii, echipe comune de coordonare. Aceste reflexe geopolitice care depasesc orice spoiala ideologica, doar au reaparut in 1939. Tot asa, era perfect previzibil sa reapara si acum.

Calin Mihaescu 01-08-2010 - 03:25

Putem face din asta un mare succes al Romaniei sau un mare dezastru. In mare parte, esecul proiectelor continentaliste anterioare a fost datorat tocmai neglijarii, inrairii si nedreptatirii de catre cei doi mari poli de putere, spatiul rus si spatiul germanic, a popoarelor din istmul balto-pontic. Doua infrangeri zdrobitoare ale proiectului continentalist (1914-inceputul primului razboi mondial si 1941-atacul german asupra Rusiei) au aratat atat Rusiei cat si Germaniei ca tarile „mici” nu pot fi neglijate atat de brutal. Nicidecum interesul Rusiei si Germaniei nu ar fi sa mentina ostilitate in tarile „mici” care le separa: Serbia, Romania, Polonia, statele baltice, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Grecia. Nu de dragul acestor popoare, ci tocmai de dragul proiectului continentalist ruso-german, aceste tari „mici” trebuie tratate cu consideratie si respect.
Dar depinde si de noi sa vedem oportunitatile si sa ne negociem inteligent locul in acest proiect. Din pacate, se pare ca, spre deosebire de Rusia, Germania este plina de resentimente: agita maghiarii in Transilvania, faulteaza Serbia in continuare, a dezmembrat Cehoslovacia, se cearta cu polonezii…

http://calinmihaescu.wordpress.com/2010/05/09/jean-thiriart-scrisoare-catre-cititorul-german/

Calin Mihaescu 01-08-2010 - 03:27

Despre istoria straveche a proiectului continentalist, puteti citi un articol destul de complet al lui Dughin:
http://calinmihaescu.wordpress.com/2010/04/18/marele-razboi-al-continentelor-de-a-dugin/

naex 08-09-2010 - 08:34

Pactul original este semnat de Ribbentrop si Decanozov.Amandoua natii sant blonde nordice si sant inrudite iar rudele se mai cearta intre ele dar cand este vorba sa treaca cineva peste ele se ajuta.Germania lui Hitler si-a pregatit tanchistii si aviatorii in rusia lui Stalininclusiv o parte din industria de armament,acum rusi lui Putin siMedvedev ii dau gaz pe gazoductul nordic germaniei lui Merkel si Shroder.Celelalte state europene inclusiv SUA stau si-si sug degetul,ca si la aparitia Germaniei lui Hitler precum si a imperiului URSS a lui Stalin. Adevaratii papusari se bucura si-si freaca mainile si se stiu cine sant acestia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult