Acasa Actualitate-InternaSocial INFO TRAFIC: Accident în lanț pe A2, 20 de mașini implicate

INFO TRAFIC: Accident în lanț pe A2, 20 de mașini implicate

scris de C.S.
2 afisari

Viscolul și vizibilitatea redusă au făcut primele victime pe autostrada A2. Aproximativ 20 de mașini au fost implicate în această dimineață într-un accident în lanț.

20 mașini implicate într-un accident în lanț pe autostrada A2. (foto: bzi.ro)

Accidentul s-a produs pe autostrada A2, între Constanţa şi Bucureşti, la kilometrul 60, în dreptul localităţii Lehliu Gară. Într-una dintre maşinile implicate în accident o persoană a rămas încarcerată, însă este conştientă şi are un traumatism la un braţ, fiind posibil să fie vorba despre o fractură.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipajul de descarcerare intervine pentru scoaterea rănitului din maşină. De asemenea, la locul accidentului intervin mai multe echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă.

Acesta este al doilea accident produs, sâmbătă, pe autostrada A2, după ce, în cursul dimineţii, la kilometrul 71, două autovehicule s-au ciocnit, o femeie fiind rănită uşor. În urma accidentului, traficul de pe A2 a fost deviat timp de câteva zeci de minute, pentru efectuarea cercetărilor la locul accidentului.

Sâmbătă dimineaţă, avertizarea de cod portocaliu de viscol a fost extinsă la 18 judeţe din sudul şi sud-estul ţării, până duminică la ora 22.00. Potrivit noii avertizări a ANM, se află sub cod portocaliu de viscol până duminică seară judeţele Mehedinţi, Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Girgiu, Dâmboviţa, Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti, Călăraşi, Ialomiţa, Prahova, Buzău, Brăila, Tulcea, Vrancea şi Galaţi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult