Acasa Actualitate-InternaSocial Informatii on-line pentru programul „Litoralul pentru toti”

Informatii on-line pentru programul „Litoralul pentru toti”

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Asociatia Litoral-Delta Dunarii impreuna cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) a lansat site-ului dedicat programului „Litoralul pentru toti”.


Pe acest site turistii pot consulta lista cu hotelurile si lista cu agentiile de turism membre ANAT de unde se pot cumpara pachetele de vacanta din acest program
(http://www.anat.ro/minipreturi/litoral/unitati_cazare.php; http://www.anat.ro/minipreturi/litoral/agentii_turism.php).
Litoralul pentru Toti”, aflat deja la cea de-a sasea editii, este dedicat turistilor care doresc sa-si petreaca vacanta pe Litoral in extra sezon, la preturi speciale, sau care nu pot avea concediu pe perioada verii, perioadele de desfasurare fiind primavara ( 3 mai – 14 iunie ) si toamna ( 1 septembrie – 15 octombrie ).

0 comentariu

Viorica Ianc 13-07-2010 - 14:13

Nici Sar…nu-i departe !
Si-a platit milti bani albi pentru zile
negre…
Aha, in articol ii vorba de evaziunea fis-
cala si cesterea TVA

Huhu iscarioteanul 13-07-2010 - 18:27

NUUUUUU!

oblioo 13-07-2010 - 22:28

Prin cresterea TVA povara crizei economice este aruncata pe importatori. Presedintele Basescu, ambasadorul SUA si cel al Frantei au sarit ca arsi.
Nu va creste inflatia, pentru ca piata de consum s-a micsorat, prin scaderea la jumatate a salariilor celor care lucreaza la particulari si, in fapt, a bugetarilor. Preturile nu numai ca nu vor creste, dar chiar vor scadea, caci altfel nu se va vinde marfa. Vom asista la o deflatie prin scaderea puterii de cumparare.In plus TVA 24% stirbeste un pic din profitul multinationalelor importatoare.
Ambasadorul francez este mai subtil si se plange si de faptul ca romanii consuma aracetul frantuzesc pe post de branza, ca la bodega din sat, pe datorie. Aferim, domnul ambasador al Frantei, cu nume identic cu cel al soferului printesei Diana, moarta la Paris.
In ceea ce priveste produsele furajere si toxice, care nu sunt bune pentru consumul cainilor din occident si care sunt importate in Romania, cu cat mai putine, cu atat mai bine… De aceea mor pe capete si cu zile, romanii!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult